Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peter Forsbergs chockbesked om nya efter uppbrottet – gått under jorden

22 apr, 2024, 17:30 
Peter Forsberg och Nicole Nordin
Peter "Foppa" Forsberg lever ett helt nytt liv efter uppbrottet från Nicole Nordin. Men efter beskedet om det nya i vardagen har det varit tyst...
Annons
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Den första maj 2023 chockade Peter "Foppa" Forsberg, 50, och Nicole Nordin, 36, alla när de meddelade sitt uppbrott.

Vid tillfället hade de varit tillsammans i 13 år och var förlovade sedan några år tillbaka, men något giftermål ägde aldrig rum.

Nu har snart ett helt år gått sedan uppbrottet och både Peter och Nicole lever i dag nya liv, och för några månader sedan kom Foppa med ett nytt chockbesked...

Peter Forsbergs nya liv

Foppa är en av Sveriges kändaste personer. Ändå lyckas han hålla mycket av sitt privatliv just privat.

Annons

Ja, majoriteten av de intervjuer som det tidigare hockeyproffset ställer upp på handlar inte om hans egna vardag, utan är fortfarande mer inriktat på ishockey.

Och inte heller på Peters Instagram får man reda på så mycket. Han är relativt inaktiv på kontot, och nu har det varit helt tyst sedan hans senaste inlägg i januari.

Här kom dock Foppa med ett oväntat besked – han ska vara med i Kanal 5/Discovery+-programmet Över Atlanten som sänds i höst!

Alltså ett helt nytt projekt som tog upp Peters liv några veckor där i början av årsskiftet. Som han skrev i inlägget när det begav sig:

"Detta är mitt nya hem de kommande 2-3 veckorna. Jag åker från Gran Canaria imorgon med mina vänner, och förhoppningsvis kommer vi fram levande någonstans i Karibien i slutet av januari".

På bild fick vi se Peter på en segelbåt. Men sedan dess har det alltså varit helt tyst från legenden på Instagram. Annat är det om man surfar över till Nicoles Instagram.

Annons

Nicole Nordins nya vardag

Till skillnad från sitt ex är Nicole väldigt aktiv på sin Instagram där man kan se hur hon fyller vardagen med resor, mys med sina barn och hårt jobb med sina bolag.

Den senaste tiden har vi även kunnat se Nicole omslingrad med en man vid namn Marc, men vilken typ av relation de har är okänt. Men de verkar trivas väldigt bra i varandras sällskap!

Nicole Nordin håller handen med Marc
Instagram/nicolenordin

Foto: TT

Annons