Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peter Settmans fräcka alkoholskämt fick stjärnan att ryta ifrån i sändning – nu svarar hon

03 sep, 2022, 16:00 

Programledaren drog till med ett vågat skämt under galakvällen – frågan är om det gick hem...

Annons
5 största skandalerna på Kristallen – hela listan!Brand logo
5 största skandalerna på Kristallen – hela listan!

Under torsdagen var nästan alla vi är vana att se på skärmen samlade under ett och samma tak. Årets upplaga av tv-galan Kristallen gick nämligen av stapeln på Cirkus i Stockholm, där insatser i rutan prisas av en jury och publiken.

Galan direktsändes, och leddes av Peter Settman. Tidigt på kvällen drog han till med ett vågat skämt, med Laila Bagge som måltavla.

Axells missnöje

Nerverna var minst sagt utanpå kvällen till ära och stämningen var bubblande i vackra Cirkus. Efter en lång röd matta med intervjuer och mingel hade profilerna slagit sig ner på sina platser, vissa mer spända än andra.

Galans stora vinnare skulle visa sig bli succéparet Renée Nyberg och David Hellenius, som vann årets kvinnliga, respektive manliga programledare. För vissa var det däremot bara en trevlig kväll, eller som Soraya Lavasani beskrev det för Svensk Dam: en firmafest!

Programledaren Suzanne Axell hade också svirat om och tagit sig till galan. Särskilt mycket nerver var det nog däremot inte på henne heller, hon var ju inte nominerad, och har faktiskt aldrig varit.

Annons

– Synd att under 18 år så fick inte Fråga doktorn en nominering ens en gång, det kan jag känna mig lite ledsen över faktiskt, sa hon till Svensk Dam strax innan prisutdelningen drog igång.

Fräcka skämtet

När Peter Settman i början av sändningen promenerade runt i teatern passade han på att dra ett fräckt skämt, och det blev den tidigare Idoljury-medlemmen Laila Bagge som fick ta emot det. Som tur är tog alla det med ro och hela Cirkus, inklusive Laila, skrattade gott.

– Det är inte så konstigt att folk är nervösa, och det känner man när man kommer ner här på parkett… Då känner man doften av adrenalin… och vin, säger Settman och tittar på Laila Bagge som sitter lägligt bredvid.

– Nähe!!, utbrister genast Laila skrattandes och aningen förvånad.

– Jojo, svarar Settman.

Laila fortsätter att säga nej, och pekar tillrättavisande med fingret, men ser alltjämt glad ut och verkar inte bli särskilt upprörd.

– Här har det tutats rätt rejält kan jag se, fortsätter programledaren och låtsas titta ner framför stjärnans stol.

– Nej, nej nej. NEJ! ropar Laila Bagge, och skrattar sedan.

– Det är ingen fara, jag förstår det för det är mycket nerver på plats, svarar Peter Settman.

På sin Instagram väljer Laila själv att lägga upp ett klipp från händelsen, och gör återigen klart att hon tyckte att det var kul.

"Tack @petersettman" Skriver hon följt av skrattande gubbar.

Bild från tv-galan Kristallen, Peter Settman skojar med Laila Bagge

Foto: TV4

Annons