Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Petra "September" Marklund gjorde succé – nu går hon inte att känna igen

08 feb, 2023, 09:30 
Sångerskan Petra Marklund har genomgått en drastisk utseendeförändring.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var under 2000-talet som sångerskan Petra Marklund tog svenska folket med storm, under artistnamnet September. Hennes låtar nådde stora framgångar hemma i Sverige, och även i utlandet.

Nu dyker Petra Marklund upp på bild, och hon har ett helt nytt utseende.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Petra Marklunds stora framgång – ledde Allsång på Skansen

Petra Marklund nådde en ännu bredare publik när hon 2011 var med i Så mycket bättre. Det var tidigt i programmets historia, bara en säsong hade sänts tidigare.

Och visst visade hon vart skåpet skulle stå. Hennes tolkning av rapparen Petters "Mikrofonkåt" toppade länge listorna, och en helt ny målgrupp fick upp ögonen för sångerskan – hon gjorde succé.

Annons
Petra Marklund i Så mycket bättre 2011

Ett kvitto på hennes framgångar, och hur folklig hon blev efter Så mycket bättre, var hennes nästa stora uppdrag. 2014 och 2014 axlade hon det anrika uppdrag som programledare för Allsång på Skansen.

2019 var hon med i Så mycket bättre igen, och karriären går fortsatt uppåt.

Nya bilden visar – Petra Marklund helt oigenkännlig

Ja, Petra Marklund har inte på några vis lämnat rampljuset, men för den som inte aktivt följt hennes musikkarriär kan de nya bilderna på henne vara aningen förvånande!

Hon har nämligen bytt ut den blekta korta frisyren mot något helt annat – och hon är riktigt cool! Det var på måndagens QX-gala som hon visade den fräsiga looken. Dessutom uppträdde hon tillsammans med Moto Boy.

Annons
Petra Marklund 2011
Såhär är många vana att se September...
Petra Marklund på QX-galan 2023
...och här är hon nu!

Galan tv-sänds på lördag klockan 21:30 i TV4.

Foto: TT

Annons