Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pojkvännens snuskpik till Pernilla Wahlgren – om Carola: "Hon har större..."

17 apr, 2022, 05:22 
Jacob Johannesson
Carola och Pernilla Wahlgren.

Christian Bauer stod för en oväntad pik till Pernilla Wahlgren.

Annons
Stora sprickan mellan Christian Bauer och Pernillas pappaBrand logo
Stora sprickan mellan Christian Bauer och Pernillas pappa

Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer har varit en stor del av den nya säsongen av "Wahlgrens värld". Paret har varit tillsammans under drygt ett år, och årsdagen är oerhört speciell för Christian. Så pass speciell att han har tatuerat in datumet när paret träffades.

– Vad som än händer så kommer det datumet i mitt liv vara beständigt, det var den bästa kärlekskänslan som jag varit med om någonsin förutom mina barn, berättade Bauer i SVT:s talkshow ”Carina Bergfeldt”.

Men ett bröllop lär vänta mellan kärleksparet, eller? Under den nya säsongen av "Wahlgrens värld" hintar Pernilla om ett framtida giftermål när hon kallar sin Christian för "blivande man" under en synk.

Snuskpiken till Pernilla Wahlgren om Carola

– Jag har en väldigt stabil relation med min man, min blivande man, pojkvän, jag vet inte vad jag ska kalla honom, sa Pernilla som dock snabbt inser vad hon hade sagt.

– Sa jag precis min man, herregud. Blivande man var ännu värre, sa Pernilla och skrattar.

Annons

I ett av avsnittet av den nya säsongen av "Wahlgrens värld" ska Christian Bauer se sin flickvän uppträda på scenen och Bauer har fått tydliga instruktioner om hur han ska bete sig. Pojkvännen erkänner även att han är nervös.

– Vadå är du nervös? Du tänker att ”tänk om jag får avsmak och gör slut. Nu tar jag kontakt med Carola, det där höll inte", säger Pernilla.

– Ja, Carola har större.., svarar Christian som inte hinner slutföra sin mening.

Pernilla avbryter honom:

–...bröst än vad jag har...

– Det var inte det jag tänkte på, svarar Christian Bauer.

Pernilla Wahlgren och Carola var stora rivaler när de slog igenom 1980-talet, men har under den senaste tiden blivit vänner.

Foto: TT.

Annons