Pontus Kåmark om livet med yngre flickvän: "Skäms nästan"

Pontus Kåmark

Pontus Kåmark har precis fått barn med sin flickvän. Nu har han berättat om den ovanliga relationen.
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
Slå på ljud

Pontus Kåmark, 51, har hittat kärleken igen. Hans flickvän Ekanem Etim är 28 år gammal – och nyligen fick paret sitt första gemensamma barn.

För Pontus är Leonard, som den nyfödde pojken heter, dock nummer tre i den sammanlagda barnaskaran. Han har sedan tidigare dottern Nadine (född 1993) och sonen Claudio (född 2009).

Pontus Kåmark berättar om sin flickvän

Pontus Kåmark och Ekanem Etim

Pontus Kåmark och flickvännen Ekanem Etim.

I en intervju med Aftonbladet berättar Pontus om hur det är att bli pappa efter att man har fyllt 50.

– 50 är det nya 30, vet du. Det känns inte något konstigt över huvud taget. Mina barn är det bästa som hänt mig. Jag träffade en lite yngre tjej, Ekanem, som inte hade några barn. Då får man ta med det i beräkningen. Antingen får man gå en annan väg eller så är det med i “dealen”, säger Pontus till Aftonbladet.

Pontus Kåmark har fått barn igen

Pontus är kanske mest känd för att ha varit med i landslaget som spelade hem ett brons i fotbolls-VM 1994. Som före detta elitidrottare är han van vid att ha en kropp i fysisk topptrim. Det är något han försöker eftersträva även nu, som 51-åring.

– Att man försöker vara i tiden med träning, jobb och att man kan bli pappa vid den här åldern; att inte bli gubbe och försoffa sig. Åldern är bara en siffra. Att hålla efter sig, inte se ut som en gubbe med mage och så där. Det är en kamp varje dag att inte äta för onyttigt, säger Pontus till Aftonbladet.

Och nu är Pontus alltså nybliven trebarnspappa. En pikant detalj är att han har fått sina tre barn med tre olika kvinnor.

– Ja, du ser. Herregud vilken “slapper” man är, som de säger i England. Det är nästan så man skäms lite, säger Pontus till Aftonbladet.

LÄS MER: Skandalerna, bråket och kaoset i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Kärlekskarusellen i societeten – alla har varit med alla

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan