Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofias bästa vän förlovad – visade upp ringen på gala

19 jan, 2019, 12:27 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Sofia
I slutet av 2018 förlovade sig prinsessan Sofias bästa vän William Värnild med sin Thomas Göransson. I helgen visade William upp förlovningsringen på ELLE-galan.
Annons

När prinsessan Sofia, då Hellqvist, gifte sig med prins Carl Philip i juni 2015 spelade vännen William Värnild en central roll. Det var nämligen han som stod för brudens vackra och mycket smakfulla makeup.

Förlovningen skedde under semestern

Och snart är det kanske prinsessan Sofias tur att gå på Williams bröllop? Så verkar det onekligen. I slutet av 2018 förlovade sig nämligen William med pojkvännen Thomas Göransson. Förlovningen skedde under en semester på Sri Lanka och på Instagram visade William upp lyckan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

”När två pojkar av samma skrot och korn möts, ja då tänds där liksom ett ljus i deras ögon”, skrev han vid bilden som visade två händer och två ringar. Bilden kan du se här. 

Citatet kommer från Astrid Lindgren och boken om Emil i Lönneberga och visst är det vackert i sammanhanget?

Prinsessan Sofia och William Värnild
Prinsessan Sofia och William Värnild under ett event.

Visade upp förlovningsringen på ELLE-galan

Under helgens ELLE-gala visade William Värnild upp den vackra ringen. Ett klipp på det finns att se här. 

Annons
William Värnild förlovningsring
William Värnild visar upp förlovningsringen på ELLE-galan. Bredvid honom syns prinsessan Sofias syster, Lina.

William Värnild och prinsessan Sofia har känt varandra i många år och de umgås flitigt. Till vardags arbetar William med PR på byrån Assefa Communication. När bröllopet mellan William och hans Thomas ska stå är dock inte känt i nuläget. Men vågar vi gissa är prinsessan Sofia och prins Carl Philip givetvis självskrivna gäster!

William Värnild
William Värnild och blivande maken Thomas under prins Gabriels dop.

Läs mer:

Foto: TT, Skärmdump ELLE.se

Annons