Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Träder fram med problemet i relationen – tagit tufft beslut: "Mest smärtsamma jag någonsin har gjort"

18 feb, 2024, 15:00 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren i en relation som kantats av problem. Nu kommer situationen upp till ytan.
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

I dag skördar Pernilla Wahlgren, 56, framgång efter framgång både i jobblivet och privat, men så har inte alltid varit fallet.

Nej, några år var det skakigare ekonomiskt och artisten hade också drama med sin ex-man Emilio Ingrosso, 58, och kunde bråka mycket med dottern Bianca, 29.

Nu känns allt det där långt bort men plötsligt kommer en spänd situation kring Pernilla upp igen – allt om trubblet i relationen.

Pernilla Wahlgren om bråkiga relationen

Nu för tiden hyllar Pernilla och dottern Bianca varandra regelbundet på sociala medier men en gång i tiden såg det annorlunda ut.

Ja, särskilt när Bianca var tonåring ska relationen varit infekterad och kantats av bråk. I sitt sommarprat 2018 sa Bianca till exempel att hon kände sig bortglömd efter föräldrarnas skilsmässa:

Annons

– Mamma och pappa var alldeles för uppe i sin skilsmässa och fokuset på att hata varandra gjorde att de glömde bort oss lite på vägen, lät det då.

Pernilla å andra sidan har beskrivit Biancas tonårsperioden, när dottern började dricka alkohol, som "fruktansvärd":

– Hon hatade mig för att jag satte gränser. Men så länge de bor hemma, vill jag ju veta när de kommer hem, har artisten tidigare sagt till Expressen.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren tittar på varandra
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har bråkat rätt mycket i sina dar.Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

I dag har både Pernilla och Bianca vittnat om att relationen är mycket bättre, men visst har den gamla dynamiken satt spår. Det blir tydligt när Bianca gästar podcasten In bed with Emilia.

Bianca Ingrosso om tuffa tiden

I avsnittet berättar Bianca om sin tid på den kontroversiella kursgården Baravara i Rättvik och hur Pernilla hade ett finger med i spelet.

Annons

Det var nämligen hon, efter att Bianca mått dåligt i november och december, som uppmuntrade henne att söka sig till gården.

Något som också får Bianca att reflektera över sin och Pernillas relation och hur artisten haft svårt för dotterns starka känslor:

– Förlåt, mamma, men hon alltid försökt att dämpa mig lite. Att jag är för skrikig, jag är för terapeutisk, jag är för jobbig.

Bianca säger att hon tycker att det var fint att hennes mamma uppmanade henne att ta tag i situationen genom att söka sig till Baravara. Väl på gården upplevde Bianca något av en känslomässig bergochdalbana, innan hon till slut började må bättre:

– Det var det mest smärtsamma jag någonsin har gjort. Det jobbigaste jag någonsin kommer att gå igenom.

Baravara har kritiserats för att vara sektliknande. Om den saken har Bianca tidigare sagt till Expressen att hon inte bryr sig om vad någon annan tycker.

Foto: TTAnnons