Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Programledaren svårt sjuk innan Mello – tvungen till vård: "Vi hoppas..."

01 mar, 2022, 21:00 
AvIndra Nordemar

Programledaren visar upp nya bilder efter händelsen.

Annons
Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!Brand logo
Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!

Den fjärde och sista deltävlingen av Melodifestivalen ägde rum på lördagskvällen och därmed är åtta artister klara för final och åtta har tagit sig vidare till andra chansen.

Programledare för i år är Oscar Zia och bakom kulisserna har han Farah Abadi till sin hjälp. Men nyligen hände något som satte programledarrollen på spel.

Stora oron inför Melodifestivalen

Under fredagens repitioner inför lördagens sändningen syntes inte Farah till. Hon hade då blivit så pass dålig att hon trodde att hon skulle dö.

Farah hade nämligen drabbats av en rejäl matförgiftning.

– Hon är och vilar och ser till att bli stark, vi hoppas att hon kan vara med i kväll. Vi tar det timme för timme. Man blir ganska svag av en matförgiftning, berättade Anette Brattström, projektledare för Melodifestivalen, på lördagen för Expressen.

Annons

"Trodde jag skulle dö"

Programledaren visade sedan på Instagram hur hon blivit tvungen att uppsöka vård på grund av hennes tillstånd.

Till en bild på ett stort fat med musslor skrev hon: ”Hur det började...”, hon delade därefter ytterligare en bild, då på en droppåse, med texten: ”Hur det slutade."

Hon fortatte sedan med en förklaring:

”Blev alltså matförgiftad av musslorna och trodde jag skulle dö. Men överlevde!”, skrev hon till en bild på sig själv liggandes i en soffa, inlindad i en landstingsfilt, med dropp.

Och det verkar som att det hjälpte! På lördagen kunde Farah genomföra sändningen trots allt. Nu är hon helt frisk och redo för kommande lördag då det är dags för semifinal.

Foto: TT

Annons