Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Reagerar starkt efter Ciara Zelmerlöws plötsliga utseendeförändring

21 apr, 2023, 07:00 
Måns Zelmerlöws fru Ciara Zelmerlöw är nästintill oigenkännlig.
Annons

Den folkkära artisten Måns Zelmerlöw träffade dåvarande Ciara Janson för första gången 2016, och resten är som bekant historia.

Medan Måns tillbringar mycket tid hemma med jobb i Sverige, håller den brittiska skådespelaren alltjämt ställningarna borta i London. Och lagom till våren och sommaren är det dags för förändring – nu visar Ciara upp sin plötsliga utseendeförändring!

Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gångerBrand logo
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Måns Zelmerlöw och Ciaras fundering i relationen

Måns har alltså lämnat hemlandet bakom sig, och har bildat familj och startat ett nytt liv i London. Där trivs han bra, och sonen Albert går i skolan där.

Men det är ju fortfarande i Sverige han är som störst, och där arbetsförfrågningarna kommer på löpande band. Masked Singer, julshower och turnéer, ja, Måns tvingas bolla livet i två olika länder.

Annons

Nu erkänner Måns att han och frun Ciara inte är helt främmande för en flytt hem till Sverige.

– Det är klart att nu när det är så mycket jobb så har vi båda diskuterat att det kanske är läge att flytta hem till Sverige, förr eller senare, säger Måns i P4 Extra.

För han visar inga tecken på att sakta ned. I fjol var det julkonsert med Carola hela december, och nyligen meddelade han att han tillsammans med komikern Per Andersson i år sätter upp en julshow i Sverige.

Måns Zelmerlöw med Ciara Zelmerlöw
Måns och Ciara sa "ja" till varandra 2019.

Ciara Zelmerlöws utseendeförändring

Så ofta som det går följer hustrun Ciara och barnen med till Sverige, men det går såklart inte alltid att ordna med deras hektiska scheman.

Nu när Måns befinner sig i Sverige för att göra reklam för den stundande julshowen, har Ciara passat på att skaffa sig en helt ny look. Det är på Instagram som hon visar hon frisyren – och den möts av jubel.

Hon har skaffat sig ljusare slingor, och kanske det tydligaste: lugg! Att klippa lugg är som bekant ett enkelt sätt att i princip förändra hela utseendet, och Ciara verkar nöjd:

"Nytt hår (och några solglasögon jag köpte från macken för £6) har kommit in i chatten." Skriver hon och visar upp håret.

Foto: TT/Instagram

Annons