Runar Sögaard om uppbrottet från Tilde de Paula

23 okt, 2020, 11:45 
Runar Sögaard och Tilde de Paula var tidigare ett par. I sin nya bok berättar Runar sanningen om relationen.
Annons
Har du koll på tronföljden?
Har du koll på tronföljden?

Runar Sögaard bjuder på många godbitar i sin nya bok, "“Gud gav oss tio bud – jag har brutit nio av dem” (ute 26 oktober, på förlaget Bladh by Bladh).

För första gången får vi hela bilden av relationen som han hade med TV4-profilen Tilde de Paula. Enligt Runar själv lärde han och Tilde känna varandra under en premiärfest. Hösten 2006 gick vänskapen över i en romans.

Runar Sögaard om relationen med Tilde de Paula

Runar Sögaard och Tilde de Paula.
Runar Sögaard och Tilde de Paula var tidigare ett par.
Recept.se Nyhetsbrev

Runar och Tilde höll sitt förhållande hemligt i tio månader innan han tog relationen ett steg längre.

"Jag hade friat på försommaren under en helg i Oslo och fick hennes 'ja' i sviten där på SAS Christiania Hotel. För första gången sedan min skilsmässa kände jag att jag äntligen hade träffat en tjej som verkade vara rätt och på riktigt. Alla som känner Tilde vet vilken älskvärd person hon är och det var inte svårt att odla känslorna till henne", skriver Runar i boken.

Annons

Men något bröllop blev det aldrig. När relationen blev uppmärksammad i kvällspressen märkte Runar att Tilde plötsligt distanserade sig. På en direkt fråga från pressen nekade hon till att hon och Runar var tillsammans.

"Jag var helt förkrossad"

Runar Sögaard.
Runar Sögaard skriver om Tilde de Paula i sin självbiografi.

Detta sårade Runar i grunden.

"Jag var helt förkrossad, ringde några vänner och gick ut på krogen den kvällen för att försöka glömma. Den natten drack jag mig full för första gången i mitt liv. Jag hade aldrig tidigare blivit dumpad i mitt vuxna liv och det var en fruktansvärd känsla som jag aldrig förr hade fått känna på", skriver Runar i sin självbiografi.

Sedan dess har Runar gått vidare och hunnit både gifta och skilja sig. Tilde de Paula har aldrig pratat offentligt om relationen med honom.

Annons

För Runar blev brytningen ett vägskäl. För sin son Amadeus skulle valde han att sätta kärlekslivet på paus.

"Efter brytningen med Tilde De Paula var jag fast besluten att förbli singel och ensampappa. Mitt ego hade fått sig en rejäl smäll och mitt känsloliv hade åkt på en ordentlig förlust", skriver han.

Annons