Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så mycket kostar TV4-profilernas lägenhet – se den otroliga summan!

04 aug, 2023, 21:13 
Felicia Plåt
Henrik och Anders
Paret träffades på jobbet: Foto:TV4

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal lever verkligen flott!

Annons

Anders Pihlblad är en av Sveriges mest framgångsrika programledare. Han har länge varit en del av TV4-familjen och jobbar just nu på Nyhetsmorgon där han är en av de rullande programledarna.

Se Anders Pihlblad och Henrik Alsterdals kärlekssaga – så träffades deBrand logo
Se Anders Pihlblad och Henrik Alsterdals kärlekssaga – så träffades de

Hittade kärleken på jobbet

Förutom sin karriär har han även TV4 att tacka för kärleken. Det var nämligen här han träffade sin stora kärlek, Henrik Alsterdal. Även han har jobbat i TV4 huset under en lång tid, hela 19 år. Han har varit både nyhetsankare och är idag en av programledarna för Efter fem.

Deras romans började vid kaffemaskinen på jobbet och har idag lett till ett giftemål och två barn. Att de har barn är det inte många som vet, men det är på grund av att de har valt att inte visa upp dem på sociala medier.

Annons

– När de bli så pass stora att de själva kan bestämma sådant och förstå vad det innebär så kan vi nog vara öppna för det. Men jag tycker de ska få möjligheten att vara privata och utveckla sina egna personligheter utan att vara någons son eller dotter. Så tänker vi och vi tycker det känns jättebra. Men jag har all respekt för folk som resonerar på andra sätt, har Anders Pihlblad tidigare sagt till tidningen Hänt.

Hisnande summan på lägenheten

De har både framgång i kärlekslivet och i karriärlivet. Detta har såklart lett till att det syns påd eras bankkonton och kan verkligen unna sig fina grejer, det är de värda!

Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tog del av under förra året tjänar Henrik och Anders ca 115 000 kronor i månaden tillsammans. Detta har såklart hjälpt dem att bo riktigt flott. Deras lägenhet i centrala Stockholm ska nämligen ha ett värde på 8 220 000 kronor. Det var inte dåligt!

Annons