Så mycket tjänar TV4-profilen Frida Nordstrand – svindlande summan

30 nov, 2022, 14:30 
AvIbraheem Alsalman

Frida Nordstrand kan unna sig en hel del.

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Frida Nordstrand syns oftast i samband med TV4:s sportsändningar i allmänhet och fotbollssändningar i synnerhet.

Hon är ute och reser världen runt för att göra reportage om några av världens allra bästa fotbollsspelare. Dessutom är hon en nyckelperson i TV4:s uppställning i den anrika fotbollsturneringen Champions League. Frida Nordstrand, har tidigare även jobbat på Nent som äger bland annat Viaplay med kanalerna TV3 och TV6 i spetsen.

Nordstrand, 42, har en gedigen erfarenhet och just nu är hon en av två programledare som leder TV4:s VM-sändningar från Qatar, tillsammans med Anna Brolin.

Så mycket tjänar TV4-profilen Frida Nordstrand – svindlande summan

TV4-profilen Frida Nordstrand jobbar stenhårt och det är sällan hon är helt ledig. I en tidigare intervju med Expressen berättade hon om varför hon håller familjen och barnen hemliga från offentligheten.

Annons

– Om man är med om saker i livet, personliga motgångar och tragedier, så är det jävligt skönt att slippa dela det med alla, om man inte vill det. Vissa vill det, och jag har inga problem med det, alla hanterar sina saker på sitt sätt. Men för mig har det varit en livsläxa, att när jag har haft det som tuffast i livet, då har ingen utomstående vetat om det. Utan jag har kunnat hantera det själv och med mina nära.

Nordstrand är genuin när hon beskriver sitt jobb. Det är också en sysselsättning som gör att hon kan leva gott.

Enligt Nyheter24, som har gjort en sammanställning från dokument från Skatteverket, hade Frida Nordstrand en fastställd förvärvsinkomst på 1 062 000 kronor under 2020. Dessutom hade den 42-åriga tv-profilen ett överskott av kapital som landade på 247 391 kronor.

I det egna bolaget "Frida Nordstrand AB" omsattes 2,4 miljoner kronor under 2022, medan vinsten slutade på 334 000 kronor. Tillgångarna beräknades uppgå till 2,5 miljoner kronor.

Se där, hårt jobb lönar sig alltid till slut.

Annons