Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så ser Sanna Nielsens pappa ut – ovanliga bilden visar: "Gråtit mycket"

17 aug, 2022, 09:00 
AvIbraheem Alsalman
Ovanliga bilden på pappa Christer.

En ny bild på pappa Christer visar sanningen!

Annons
Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”Brand logo
Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”

Sommaren lider mot sitt slut och hösten knackar på. Det innebär att omåttligt populära Allsång på Skansen är slut för i år. Ikväll sänds säsongens sista program - som också blir Sanna Nielsens sista.

– Jag säger ju hej då till något som jag har älskat att göra, men det känns ändå bra att ha bestämt sig. Samtidigt trivs jag ju så bra på den där scenen. Jag vet att jag än en gång kommer att ha världens roligaste sommar och att jag kommer att stå där efter det sista programmet och tänka: ”Vad har jag gjort?”, sa hon då till TT.

Folkkära Sanna Nielsen slog igenom redan som 11-åring 1996 då hon framförde sången "Till en fågel". Senare framförde hon samma låt på Skansen när Lasse Berghagen var programledare. Karriären fortsatte sedan upp när hon vann Melodifestivalen 2014 och två år senare, 2016, fick hon äran att leda Allsång på Skansen.

Annons

Sanna Nielsens pappa – ovanliga bilden visar

Nielsens pappa Christer och mamma Ing-Marie skilde sig år 2011. Artisten öppnade upp om den tuffa tiden som följde efteråt i sitt sommarprat i P1 2014.

– Har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv, berättade hon.

Och just relationen med föräldrarna verkar betyda jättemycket för Sanna Nielsen. Hon har tidigare upprepat hur mycket hon uppskattar pappa och mamma och poängterade samtidigt att det kommer bli tufft att inte vara med familje under sommaren.

I ett känslosamt inlägg på Instagram skrev hon fint på pappa Christers födelsedag:

Sannas fina hyllning till pappa Christer. Bild: Instagram.

"Stort grattis älskade pappa på 70-årsdagen. Min pappa som alltid har nära till skrattet, alltid något litet skämt på gång och världens snällaste. Älskar dig!", skrev artisten.

Vi tycker att familjerelationen verkar vara alldeles underbar de emellan!

Annons