Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen i tårar efter de hårda orden: "Det gör ont"

06 aug, 2021, 17:00 
AvIndra Nordemar

Sanna Nielsen har den senaste tiden utsatts för näthat då flera har kritiserat hur hon beter sig och hur hon klär sig. Nu berättar hon om påhoppen och hur det påverkar henne.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Efter det senaste avsnittet av "Allsång på Skansen" fick programledaren Sanna Nielsen hat på sociala medier.

Flera av följarna gav sig på hennes utseende och beteende, och menade att hon klär sig "opassande" och "är för mycket". Detta tog hårt på den gravida tv-profilen som främst tänkte på sitt barn.

"Just nu gråter jag inte för min egen skull. Jag är ganska stark och vet vem jag är, vad jag vill och står för, men jag bär också på ett annat liv som jag så gärna vill ska få vara precis som just den vill vara, och när jag läser vissa kommentarer så inser jag ännu mer att det alltid kommer finnas motstånd till det, att få vara precis den man är och det är så synd.", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Sanna Nielsen står upp för sig själv efter hatet

När Sanna ryter ifrån är det många som menar att de får "tycka vad de vill", men själv menar hon att hon aldrig skulle uttrycka sig nedlåtande om någon annans personlighet eller klädsel.

"Jag antar att de som tycker det är viktigt att yttra sin åsikt om mig till mig blir lättade när de läser det här och förstår att det gör ont ibland, för det är väl det ni vill?"

Annons

Sanna Nielsen om tårarna efter påhoppen i sociala medier

Det kommer alltid finnas de som kommer med kränkningar, men i det hela finns det också de som lyfter en. I kommentarsfältet till Sannas inlägg är det nu många som stöttar henne.

"Nästa vecka kommer det säkert nya åsikter och kanske t.o.m. nya tårar, men jag kan lova er att tårarna som fallit den senaste tiden torkar jag bort, tar till mig all kärlek som tack och lov är betydligt större."

Foto: Instagram / sannanielsenofficial

Annons