Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Sanna Nielsens stora förändring i relationen – ett år efter sonen Gibson

Sanna Nielsens stora förändring i relationen – ett år efter sonen Gibson

Foto: TT

I slutet av 2021 fick Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell sonen Gibson. Nu är förändringen tydlig.

Sanna Nielsen är en riktig powerkvinna! Hon har alltid flera bollar i luften, och samtidigt som hon gasar på i karriären, är hon riktigt familjekär.

Sanna Nielsens och Joakims familjelycka: "Vi längtar"
0:32

Efter reklamen: Sanna Nielsens och Joakims familjelycka: "Vi längtar"

(0:32)

Slå på ljud

Nu har det gått mer än ett år sedan hon och sambon Joakim Ramsell välkomnade sitt första barn Gibson till världen, och saker och ting börjar förändras.

Sanna Nielsens lycka med Joakim Ramsell – ett år efter sonen Gibson: "Längtar"

Sanna Nielsens avslöjande om sonen Gibsons namn

Det var den 31:a oktober 2021 som superparet Sanna och Joakim välkomnade sin lilla son till världen. Han fick i linje med parets intresse, ett musikklingande namn: Gibson.

Hur det hänger ihop?

Ja, det avslöjade Sanna i Kristianstadbladets livechatt.

– Vi är ju en musikerfamilj, och ja vi älskar Gibson som gitarrmärke också. Vi funderade på om han skulle få Fender och Taylor som mellannamn också, men då hade det nog blivit lite kaos, skriver Sanna.

Föga förvånande har Gibson också fått sig en dos musik sedan hans första tid i livet. Han har fått följa med sina föräldrar på turné, Joakim spelar ju i Sannas band, så det faller sig väldigt naturligt.

Sanna Nielsen oigenkännlig i nya videon – chockar följarna

Förändringen i relationen för Sanna Nielsen och Joakim Ramsell

Men när Gibson var liten höjde folk på ögonbrynen och kritiserade Sanna för beslutet.

– Jag blev ganska förvånad. Eller förvånad, jag kunde ju tänka mig att det skulle komma för enligt norm är man hemma med sitt barn längre, men jag är ju med honom jämnt och mitt jobb ser annorlunda ut, säger Sanna Nielsen till Svensk Damtidning.

– Det vara bara när vi stod på scenen under en och en halvtimme som han var i någon annans famn, annars har vi varit med honom 22 och en halvtimme per dygn under de veckorna vi var ute på turné.

Men nu är Gibson äldre, i år fyller han ju två år! Det betyder också att Sanna kan ta sig lite större friheter, och visst är det ändring på gång. Med start i slutet av januari kommer hon nämligen uppträda med musikalen Funny Girl på Malmö Opera.

Den spelas mellan 27 januari och 26 mars, och redan nu pågår repet för fullt. Med största sannolikhet kommer Joakim och Gibson vara på plats och stötta henne en del, men det innebär ju såklart också att hon kommer vara borta från hemmet en del.

Sanna Nielsen som karaktären Fanny Brice

Sanna Nielsen som Fanny Brice i musikalen Funny Girl 2020, innan den pausades.

Christian Örnberg/Expressen/TT

Foto: TT