Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Sanna Nielsens lycka med Joakim Ramsell – ett år efter sonen Gibson: "Längtar"

Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell

Foto: TT

Sanna Nielsen berättar om glädjen i familjen.

Juldrottningen Sanna Nielsen har precis avslutat sin julturné Min Sanna Jul efter att ha rest från norr till söder, och får äntligen koppla av tillsammans med sin lilla nyblivna familj.

Sanna Nielsens avslöjande om sonen – trots orden
0:31

Efter reklamen: Sanna Nielsens avslöjande om sonen – trots orden

(0:31)

Slå på ljud

Och visst har hon fått göra precis det. Nu berättar hon på Instagram om lyckan i familjen, tillsammans med sambon Joakim Ramsell.

Se bilden: Sanna Nielsens tabbe på scen – mitt under julshowen

Så träffades Sanna Nielsen och Joakim Ramsell

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har kilat stadigt i över tretton år, och deras romans är som tagen ur en saga. För visst var det musiken som förde sångfågeln samman med sitt livskärlek! Joakim spelade i Sannas band, och det slog helt enkelt gnistor.

– Vi lärde känna varandra på scenen innan vi blev ett par. De två turnéerna vi gjorde ihop - när det bara var jag och hans gitarr - är nog de roligaste jag gjort, har hon tidigare berättat för Hälsoliv.

Joakim Ramsell spelar gitarr och Sanna Nielsen sjunger på scen under hennes föreställning Min Sanna Jul

Än idag står paret på scen tillsammans, här under Sannas julföreställning i veckan.

Karin Törnblom/TT

Sanna Nielsens vägran med sambon Joakim – ett år efter bebislyckan: ”Svårt”

Paret bodde länge ihop i en lägenhet i Årsta, men 2020 fattade de beslutet att köpa hus. Och inte vilket hus som helst, en sexrumsvilla i Tyresö med en tomt på över 1000 kvadratmeter!

Det dröjde inte länge innan de fick användning av alla rum. Bara ett år senare föddes sonen Gibson, som nu ett år gammal förgyller parets liv.

Sanna Nielsen avslöjar sanningen om sonen Gibson, 1, – inte som det verkar

Sanna Nielsens lycka med sambon Joakim

På julafton syntes Sanna i rutan, på TV4 som sände en julkonsert från Vingåkers kyrka. Men i verkligheten ägnade hon sig åt riktigt familjemys. Hon berättar på Instagram om hennes julafton:

– Det blev en härlig promenad med min lilla familj i förmiddags, skriver hon.

Under promenaden kom hon att minnas en stund med sambon Joakim, – som hon nu ett år efter sonen Gibson ser tillbaka på med värme, och längtan.

– Jag mindes tillbaka till första året vi bodde i huset då vi tidigt på julaftonsmorgon packade en liten väska med varm choklad och skinksmörgås och gick ut i skogen längs vattnet, bort till en klippa som vi tycker mkt om. Där satt vi i gnistrande snö och tittade på när solen gick upp. Då var det bara vi två, men vi längtar efter att kunna gå dit med vår lille Gibson snart, skriver hon och avslutar med ett rött hjärta.

Vilken glädje för Sanna att hon hittat så rätt – och att hon fick en fin jul.

Foto: TT