Sanna Nielsens chockerande kupp på scen i natt – nu sprids klippen

06 feb, 2023, 23:00 

Sanna Nielsens oväntade beteende fångades på film.

Annons

Igår var det äntligen dags för den färgsprakande QX-galan på Cirkus i Stockholm. Den kändistäta galan bjöd på musik, show och prisutdelning!

Galan tv-sänds på lördag, men redan nu har klipp börjat spridas i sociala medier. Det hela rör Sanna Nielsen, vars oberäkneliga beteende chockade alla i publiken.

Sanna Nielsens och Joakims familjelycka: "Vi längtar"
Sanna Nielsens och Joakims familjelycka: "Vi längtar"

Jonas Gardells pik under QX-galan: "Kommer du ihåg?"

Ja, rubrikerna avlöste varandra under måndagskvällen. En av de stora snackisarna gäller Jonas Gardell och Mark Levengood. Det var ju ynka veckor sedan de meddelade på sociala medier att de valt att separera.

Chocken var total, och inför galan undrade många hur det egentligen skulle bli. Paret har ju i alla år spatserat ned för den röda mattan, hand i hand. Och visst är traditionen intakt.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Men relationen valde de att inte kommentera. När Aftonbladets reporter fick en kommentar från Mark och Jonas svarade de kort och gott att syftet var att förvirra folk. Mer än så ville han verkligen inte säga.

– Kommer du ihåg Instagram-inlägget där vi skrev att vi inte ska kommentera detta? Vi tänker inte kommentera, säger Jonas till reportern.

Och mycket riktigt, det sa han ju i inlägget:

"Dock kommer vi med hänsyn till vår familj inte att svara på några frågor och ber om respekt och förståelse för detta"

Sanna Nielsens kupp på scen under QX-galan

Kvällens nästa chock stod Sanna Nielsen för. Hon har just nu fullt upp med musikalen Funny Girl på Malmö Opera, där hon spelar huvudrollen Fanny Brice våren ut.

Det visar sig dock att hon burit på en hemlighet. Mitt under kvällen dök hon nämligen upp på scen, i en extravagant regnbågsutstyrsel – helt oannonserat.

Låtvalet föll på hennes Melodifestivalen-dänga I'm in Love från 2011, och av reaktionerna på sociala medier att döma blev många rejält chockade. Tv-profilen Pekka Heino delar ett klipp på Sanna, och Sanna själv berättar om kuppen:

Annons

"Älskar att jag fick dyka upp som en liten suprise på QX-galan"

Hon delar även en reaktion från ett fan i publiken, som fullständigt tappade hakan:

"Blev så exalterad när jag såg Sanna att jag inte kunde filma ordentligt"

QX-galan tv-sänds på TV4 klockan 21:30 lördagen den 11 januari, så då får vi se hela Sannas nummer!

En skärmdump från Sanna Nielsens Instagram när hon uppträder på QX-galan 2023

Foto: TT/Instagram

Annons