Sanna Nielsens kändistäta galej – mitt under graviditeten: "Fullständigt bröt ihop"

Sanna Nielsen är mitt i en graviditet och i helgen fick hon en chock när hon blev "totalt överraskad".

Slå på ljud

Sanna Nielsen, 36, har haft fullt upp hela sommaren som programledare för Allsång på Skansen. Säsongen blev hennes sjätte, och till svenska folkets glädje återkommer hon även nästa år.

Men just detta år var lite annorlunda för den framträdande tv-profilen. I början av sommaren gick hon ut med nyheten att hon och pojkvännen Jokaim Ramsell väntar barn.

Sanna har därför behövt showa loss på Sollidenscenen medan hon varit gravid. Det fanns en viss oro bland fansen och SVT om hon verkligen skulle orka hela säsongen, men det gjorde hon – med bravur!

Sanna Nielsen festliga helg under graviditeten

Nu har Sanna haft tid att vila upp sig och någon gång under hösten/vintern väntas den efterlängtade bebisen komma till världen.

När beräknat datum närmar sig händer det ofta att den blivande mamman blir överraskad med en baby shower – och det var precis vad som hände Sanna i helgen!

Det verkar som att hon inte anade någonting och blev totalt överrumplad av kalaset.

Kändistäta kalaset för Sanna Nielsen: "Totalt överraskad"

I ett inlägg på Instagram berättar hon nu om sin lycka:

"Vad hände i Lördags? Jo, jag blev totalt överraskad av ett gäng underbara tjejer med en babyshower. Ni överraskade mig så jag fullständigt bröt ihop och jag kan knappt beskriva hur glad och tacksam jag är över att detta hände, att ni tog er tiden och ville vara där och fira. Så många skratt, en hel del glädjetårar, underbara presenter och god mat. En eftermiddag tillsammans med kvinnor som jag ser upp till och tycker så mycket om. Tusen tack till er alla för en oförglömlig dag"

Dagen verkar minst sagt ha blivit lyckad och bland gästlistan fanns artisterna Hanna Hedlund, Linda Bengtzing och Sonja Aldén, och många fler.

Foto: TT, Instagram / Sannanielsenofficial

LÄS MER: Sanna Nielsen om rädslan och självkritiken: "Längtar tills jag vågar"

LÄS MER: Tareq Taylors förtvivlan – utsatt för bedrägeri: "Vidrigt"

LÄS MER: Mia och Jesper Parnevik om kampen: "Hela världen emot oss"