Sanna Nielsens oväntade beslut under Allsången väcker reaktioner – alla såg samma sak

29 jun, 2022, 14:50 
Sanna Nielsen under premiären av Allsång på Skansen 2022

Det var ingen som missade den här detaljen!

Annons

Ett solklart sommartecken är att Sanna Nielsen intar Sollidenscenen på tisdagar. Ända fram tills mitten av augusti underhåller Sanna tv-tittarna med hjälp av folkkära artister, nya uppstickare, och självklart – allsång!

Igår var det äntligen dags igen, och nu är sommaren igång på riktigt. Men en speciell detalj snodde nästan all uppmärksamhet...

Oväntade beskedet från Sanna Nielsen

Det är sjunde året i rad som Sanna Nielsen ger sig upp på scenen och leder Allsång på Skansen. När Svensk Dam pratade med Sanna gav hon ett kryptiskt svar om framtiden, men det rådde ingen tvivel om att hon gillade sitt jobb.

– Jag brukar säga att jag tar det lite säsong för säsong och få känna efter också med tiden, så där. Och sen så får man se vad det blir, just nu är jag här och jag tycker det är fantastik roligt. Jag skulle kunna stå på den här scenen för alltid, men det är klart att jag vet att det kommer andra tider sen också, men vi får se, än så länge är jag här.

Jill Johnson, Sanna Nielsen, Elisabeth Andreasson och Cornelia Jakobs under premiären av Allsång på Skansen 2022.
Denna drömmiga kvartett bestående av Jill Johnson, Sanna Nielsen, Elisabeth Andreasson och Cornelia Jakobs hyllade sångerskan Kikki Danielsson under premiären.
Recept.se Nyhetsbrev

Kort därpå kom Sanna Nielsen med ett oväntat beslut – hon lämnar programmet. Men det verkar inte handla om att hon vantrivs.

Annons

– Jag säger ju hej då till något som jag har älskat att göra – men det känns ändå bra att ha bestämt sig. Samtidigt trivs jag ju så bra på den där scenen, säger hon till TT.

Speciella detaljen

Sanna Nielsen startade hennes sista säsong med bravur. Hyllningarna strömmade in på löpande band, och vissa konstaterade till och med att det kommer bli svårt att byta ut henne.

Hon passade också på att ta ett djärvt beslut, som många reagerat över. Det handlar om hennes klänning, som man minst sagt kan kalla för oväntad! Hon var strålande vacker i en rosa, fluffig dröm, och liknade ingenting man sett på Allsång-scenen förut. Folk verkar även vara slående överens om att klänningen påminner en hel del om den vackra blomman pion!

"Grymt cool klänning och fantastisk allsång-ledare!" Skriver en följare.

"Som sommarens vackraste pion. Tack för en toppenpremiär." Hyllar en annan.

"Klänningen är som pionen i min trädgård." Konstaterar en tredje följare.

Annons

"Wow vilken klänning. Du blir som en levande pion." Instämmer en fjärde.

"Vilken underbar kväll Sanna ni hade. Så fin klänning med." Kommenterar ytterligare en följare som gillar Sannas klädval.

Sanna Nielsen på premiären av Allsång på Skansen 2022
Vilken sommardröm!

Foto: TT

Annons