Sanna Nielsens känslostorm: Har gjort sin sista show

27 mar, 2023, 13:03 
Allt gott har ett slut. Nu kommer Sanna Nielsen med ett besked om framtiden på scenen.
Annons

Sedan Sanna Nielsen trappade ned från Allsång på Skansen har hennes arbetsbelastning inte minskat – tvärtom. Giggen haglar tätt och hon har haft fullt upp på Malmö Opera med musikalen Funny girl.

Men nu har ett kapitel nått vägs ände. Sanna Nielsen berättar själv på Instagram.

Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsens beslut med Joakim Ramsell

Karaktären Fanny Brice, huvudrollen i Funny girl, har funnits med Sanna ett bra tag. Redan innan covid-19 pandemin slog till satte hon upp musikalen, men det fick sig ett abrupt slut när restriktionerna hindrade publiken för att ta sig till operan.

I slutet av januari, ända fram tills i slutet av mars har hon underhållit publiken hela helgerna i sin bruna peruk och färgstarka sminkning.

Annons

Det har givetvis betytt att hon behövt tillbringa en hel del tid ifrån sin familj.

Men de har säkerligen kommit och besökt henne. Sanna Nielsen har berättat att sonen Gibson ofta är med henne bakom kulisserna, och sambon Joakim Ramsell är ju också musiker – och med henne på scen.

Sanna Nielsen utklädd till Fanny Brice
Såhär har Sanna sett ut de senaste veckorna.

Sanna Nielsens känslosamma ord om slutet

Sanna har verkligen trivts i sin roll. Under månaderna har hon flitigt delat med sig av bilder på Instagram, och får hyllningar av glada besökare i kommentarsfältet.

Nu meddelar hon på Instagram att den sista föreställningen är spelad. Det är med ett stort vemod hon i flera inlägg väljer att tacka alla inbladade: ensemblen, Fanny Brice, och såklart publiken.

I ett längre inlägg försöker hon samla tankarna, och Sanna är märkbart tagen.

Annons

"Sista föreställningen. Jag vet inte riktigt var jag ska börja…men i nästan 3 år har vi levt med den här musikalen. Lyckan att få spela sin drömroll år 2020, ett abrupt slut pga pandemin, förhoppningen om att vi skulle sätta upp den igen, väntade och väntade och till slut fick vi vår nypremiär." Skriver hon bland annat och avslutar med känslosamma ord:

"Fanny Brice…även om jag säger hej då till karaktären idag så tar jag med mig hennes mod, jäklaranamma och att ingenting är omöjligt❤️”Tiden är mogen att segla ut…”"

Foto: TT

Annons