Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen vädjar om hjälp – jobbiga situationen efter Allsången

04 nov, 2023, 14:00 

Situationen har eskalerat. Nu behöver Sanna hjälp.

Annons

Det var i fjol som Sanna Nielsen meddelade att hon hoppar av Allsång på Skansen efter sju år som programledare. Hon sa att hon ville "förverkliga andra drömmar" och har haft fullt upp sedan dess.

Men på senare tid har en situation också eskalerat totalt för Sanna Nielsen. Nu tar hon till orda och vädjar om hjälp – en gång för alla.

Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen rasar efter falska annonserna – nu kräver hon ett svar

Sanna Nielsen har likt många andra kända profiler blivit utsatt för bedragare. Man använder bilder och klipp på kändisar, som utger sig att göra reklam för till exempel bantningspreparat.

Och just Sanna verkar vara en av de profiler som råkat allra värst ut. Gång på gång har hon tvingats vädja till följarna på Instagram att anmäla dessa falska artiklar, men ingenting händer.

Annons

Hon har till och med riktat sig direkt till Meta, där de falska annonserna sprids. Sanna menar med många andra att de inte gör tillräckligt för att få bort sådana bedragare.

– Det här är så tröstlöst och ni borde vilja hjälpa till att försvåra den här sortens bedrägerier, skrev Sanna tidigare i år.

Sanna Nielsen skrattar i Allsång på Skansen
Sanna Nielsen har allt som oftast ett leende på läpparna. Förutom när det kommer till bedragare.

Sanna Nielsen vädjar om hjälp – i ny video till fansen

För trots hennes ihärdiga uppmaningar och idoga försök att få bort dem, fortsätter det rassla in meddelanden från folk som sett Sanna Nielsen göra reklam för bantningsmedel.

Annons

Nu gör hon sitt bästa genom att en gång för alla spela in en video på Instagram där hon ber om hjälp att anmäla dem.

– Okej, jag får mycket meddelanden, jag får sms-skickat till mig, jag ser själv inlägg på sociala medier om att jag skulle göra reklam för bantningsmedel. Och jag vill bara säga det en gång för alla, att jag gör inte reklam för bantningsmedel, säger Sanna Nielsen ilsket i klippet hon spelat in i sin bil och fortsätter:

– Jag gör inte reklam för sådana där saker överhuvudtaget. Jag skulle aldrig falla mig in. När ni ser sådana här saker, snälla, anmäl kontona. Tro inte på det, det är fejk. Det är fejk, fejk, fejk. Så tröttsamt att de håller på så här.

Foto: TT/Instagram

Annons