Sanna Nielsens vändning i relationen med sambon Joakim – efter nyfödde sonen

02 nov, 2021, 08:00 
AvIndra Nordemar

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har blivit föräldrar – för första gången. Nu berättar tv-profilen om sina känslor kring nyfödde sonen och hur det påverkar relationen med sambon.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!
Här är Sveriges 5 rikaste!

Tidigare i år gick den folkkära Allsång-programledaren Sanna Nielsen, 36, ut med glädjebeskedet att hon väntar barn med pojkvännen Joakim Ramsell, 49 – och nu har den efterlängtade bebisen äntligen kommit till världen!

Sanna har under sin graviditet varit väldigt privat kring sina känslor om att bli mamma, och varken velat bekräfta beräknad förlossning eller könet på barnet.

– Det är en väldigt privat och väldigt personlig sak man går igenom, sa hon till Expressen i somras.

Men nu vet vi – det blev en liten son som fick se dagsljus den 24 oktober!

Nu har Sanna delat en första bild på sonen, där hon även öppenhjärtigt delar med sig av hur livet kommer förändras.

Sanna Nielsens stress över att bli mamma

För Sanna, som alltid varit barnkär, har det varit en självklarhet att en dag få barn, men i och med hennes framgångar och "allt roligt som hänt i livet" har det dröjt något.

Ofta har hon fått frågan "När skaffar du barn? Är det inte dags nu?", vilket har bidragit till stress både tidsmässigt och det faktum att det inte varit givet att hon faktiskt kan skaffa barn. Så när hon och sambon Joakim såg plusset på stickan blev de båda överlyckliga.

Annons

Sanna Nielsens nya känslor för Joakim Ramsell – efter sonen

I ett inlägg på Instagram, där Sanna visar upp en första bild på sonen, eller ja inte hela honom utan hans gullige lilla hand, beskriver hon sina starka känslor efter förlossningen.

"Denna lilla hand. Tack för att jag får hålla i den och för att jag får följa dig genom din resa i livet. Livet förändrades på en sekund när du kom till oss och vi njuter av varje ögonblick. Tack BB Stockholm, barnmorskorna Linn och Johanna för att ni hjälpte mig till en fantastisk förlossning.

Och nu börjar en ny resa, en resa som hon ser fram emot att göra med sin kärlek Joakim. Men nu tar även relationen en ny vändning, i dag är de ju trots allt föräldrar!

"Jocke…vilken resa vi får uppleva och jag är så lycklig att jag får dela den med dig. Denna lilla hand. Vår älskade lille kille Välkommen till världen. Mamma och pappa älskar dig så mycket."

Foto: TT, Instagram / sannanielsenofficial

Annons
Annons