Sanningen om Christian Bauers medverkan i Wahlgrens värld: "Han gör vad jag vill"

Sanningen om Christian Bauers medverkan i Wahlgrens värld: "Han gör vad jag vill"

Pernilla Wahlgren avslöjar den verkliga anledningen till att Christian Bauer plötsligt dykt upp i Wahlgrens värld.
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet
1:08

Efter reklamen: TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet

(1:08)

Slå på ljud

Innan Pernilla Wahlgren presenterade Christian Bauer som sin nya kärlek i fjol var han okänd för svenska folket.

Christian arbetar som försäljningschef och har genom åren gjort en del modelljobb, och det var på det spåret som han kom i kontakt med Pernilla.

Hans make up-artist har även sminkat Pernilla flera gånger, och hon föreslog att Pernilla skulle höra av sig till Christian – och resten är historia.

Christian Bauers nya liv i rampljuset med Pernilla Wahlgren

Christians liv har förändrats drastiskt sedan han inledde ett förhållande med Pernilla. Hon är ju trots allt en av Sveriges kändaste personer, dessutom har hon ett helt filmteam runt sig i princip varje dag.

– Det är en väldigt speciell situation att bli tillsammans med nån som har en realityserie och jag tror att folk inte riktigt förstår hur mycket vi filmar, har Pernilla sagt till Aftonbladet.

Till en början var Christian emot att synas i Wahlgrens värld. Men i det sisa avsnittet av förra säsongen dök han plötsligt upp i rutan.

Och det skulle inte bli det sista tittarna fick se av honom i programmet.

Därför är Christian med i Wahlgrens värld

Nu har en ny säsong dragit i gång, och annorlunda för i år är att Bianca Ingrosso inte längre är en av huvudpersonerna. I slutet av förra året meddelade hon att hon hoppar av för att ha tid till annat.

”Allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag”, skrev hon då på Instagram.

I stället har Christian fått en mer betydande roll. Eftersom allt fokus nu ligger på Pernilla faller det sig naturligt att även Christian syns en hel del, de spenderar ju mer eller mindre varje dag ihop – men självfallet hade det inte gått om han inte ville vara med.

Så hur gick det egentligen till när han bestämde sig för att vara en del av showen? Jo, enligt Pernilla gör Christian allt för att Pernilla ska vara lycklig.

– Vi frågade: "Kan du tänka dig?" och han sa ja. Han säger alltid ”om du vill, jag gör vad du vill”. Härligt att träffa en kille som gör vad jag vill, säger hon till Aftonbladet och fortsätter:

– Han är väldigt easy going, det kanske har att göra med att han har jobbat mycket som modell att han är van att vara framför kameran. Han är verkligen sig själv. Jag tycker att han är modig och bjussig som är med när vi frågar.

Foto: Discovery+

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens kärleksgest till Bauer – bonusbarnbarnen ärver allt

LÄS MER: Lasse Berghagens dolda liv – plötsligt dyker okända dottern upp

LÄS MER: Marie Mandelmanns ultimatum – äktenskapskris med maken efter 30 år tillsammans