Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernilla Wahlgrens kärleksgest till Bauer – bonusbarnbarnen ärver allt

27 feb, 2022, 20:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren har ett väldigt speciellt band till Christian Bauers barnbarn.

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Nu närmar det sig årsdagen för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Det var våren 2021 då restriktioner var som striktast som de fann varandra. I dag är de kärare än någonsin och en stor del av varandras familjer.

Christian Bauer blev snabbt en del av familjen Wahlgren/Ingrosso. Både barnen och svärföräldrarna välkomnade honom med öppna armar.

Men det är inte bara Christian som fått en "ny familj". Även Pernilla har nu fått både bonusbarn och bonusbarnbarn. Christian har nämligen två döttrar och flera barnbarn, som Pernilla redan nu känner en djup kärlek till – och känslorna verkar vara ömsesidiga.

Pernilla Wahlgrens kärlekshyllning till Christian Bauer

Pernilla har vid flera tillfällen uttryckt sin längtan efter egna barnbarn. Men i nuläget verkar det inte vara på tapeten för varken, Oliver, Bianca eller Benjamin.

Annons

Men hon verkar trots allt vara mer än nöjd med sin tillvaro. Ingenting är ju någonsin säkert, men så som det ser ut just nu så verkar det som att Pernilla vill ha Christians i sitt liv för alltid.

”Idag fyller han år. Mannen som fångade mitt hjärta och som jag älskar att dela mitt liv med…! Du är den pusselbit jag alltid saknat utan att veta om det. Så olika - men ändå så lika…! Jag är så oerhört tacksam att du kom in i mitt liv, och att jag nu får dela det med dig! Hoppas på att få fira många fler födelsedagar tillsammans med dig”, har hon skrivit på Instagram.

Pernilla Wahlgrens kärlek till bonusbarnbarnen: Ärver allt

Christians döttrar verkar vara överlyckliga för sin pappas skull. Nyligen delade hans dotter Caroline sina första ord om Pernilla på Instagram:

Annons

”Om det är något som kan övervinna hat och krig så är det kärlek. Så glad att pappa träffat Pernilla och för deras kärlek!”

Det verkar även som att det är en annan liten kille som är glad över att Pernilla kommit in i familjen Bauers liv.

Carolines son Collin verkar vara väldigt förtjust i Pernilla. På Instagram har Pernilla delat flera klipp på honom där han bland annat ropar efter "Nilla".

Till den senaste videon skriver Collins pappa att Pernilla kommer före både honom och Caroline på prioriteringslistan – vilket får Pernillas hjärta att smälta.

”Alltså han kommer få ärva allt jag har om det här fortsätter! Bonus barnbarn ändå..!”, svara hon efter Collins kärleksgest.

Foto: TT

Annons