Sanningen om Christian Bauers relation till Pernilla Wahlgrens barn

Pernilla Wahlgrens nya pojkvän verkar ha gjort ett starkt intryck på hela familjen. Nu visar en ny bild sanningen om relationen mellan Benjamin Ingrosso och Christian Bauer.

Slå på ljud

Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers relation är en av de mest uppmärksammade i kändisvärlden just nu. Dels för att Pernilla levde i celibat i flera år innan hon fann kärleken på nytt, men också för att både hon och hennes barn flitigt delat med sig av sina känslor kring den nya livssituationen.

Sedan de nykära paret gick ut med kärleksbeskedet har Christian synts med resten av familjen på flera olika tillställningar. Både Pernillas föräldrar och hennes barn verkar därför ha hunnit skapa en nära relation till Christian.

Bianca och Benjamin Ingrosso om Christian Bauer

Bianca Ingrosso var tidig med att dela med sig av sin åsikt om sin mammas nya kärlek. Redan efter första mötet var han mer en godkänd.

– Han är en gud. Han är så trevlig, han är så härlig han är så skön, han är sååå snygg, har Bianca sagt i en video på Youtube.

Benjamin Ingrosso har däremot inte varit lika frispråkig om mannen som tagit Pernilla med storm.

– Superglad för mamma. Jag har inte träffat honom så mycket, men han är jätteskön, har Benjamin sagt till Expressen.

Christian Bauers verkliga relation med Benjamin Ingrosso

Men nu har det gått en tid sedan de introducerades och det verkar som att Benjamin och Christian funnit ett starkt band till varandra.

När Benjamin hade sin egna kväll i "Allsång på Skansen" var Christian på plats och han uttryckte då hur imponerad han var av Benjamins talang.

I helgen samlades familjen igen. Benjamin Ingrosso är gudfar till sina bästa vänners dotter, och när hon döptes på fredagen var även Christian bjuden.

Både Bianca och Benjamin gjorde succé med varsin sång på dopet, och mamma Pernilla var mer än stolt över sina barn. Hela familjen delade med sig av flera videor och bilder från den kärleksfyllda dagen, och det gjorde även Christian.

Till en bild på honom och Benjamin skriver han "Vi är familj".

Festligheterna fortsatte in på småtimmarna då de bland annat sågs kasta pil ihop och umgås som en enda stor familj!

Foto: Instagram / pernillawahlgren / biancaingrosso / benjaminingrosso

LÄS MER: Suzanne Sjögrens verkliga relation till ex-makens nya fru Charlotte Perreli

LÄS MER: Hemska beskedet för prinsessan Margaretha i England

LÄS MER: Peg Parneviks känslostorm under kärlekssemestern med pojkvännen: "Maktlös"