Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Suzanne Sjögrens verkliga relation till ex-makens nya fru Charlotte Perrelli

22 aug, 2021, 18:07 
AvIndra Nordemar
Charlotte Perrelli är gift med Anders Jensen som tidigare var gift med Suzanne Sjögren. Nu berättar Suzanne sanningen om relationen till schlagerdrottningen och den stora bonusfamiljen.
Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Charlotte Perrelli har varit gift med Anders Jensen sedan 2015 och de har två söner ihop. Men innan giftermålet med Charlotte var Anders gift med före detta TV4-profilen Suzanne Sjögren.

Ex-makarna var gifta i tre år och fick då dottern Izabella tillsammans, vilket är den största anledningen till att Suzanne och Anders har tät kontakt än i dag.

Sanningen om Suzanne Sjögrens och Charlotte Perrellis relation

Tiden med Izabella fördelas lika mellan föräldrarna. Hälften av tiden bor hon i lyxvillan i Djursholm med sin pappa och Charlotte. I en intervju med Hänt berättar nu Suzanne om relationen till Anders nya fru.

– Den är väldigt bra, Izabella har ju extremt många bröder nu, därför att min sambo har en son sedan tidigare som är lika gammal som henne, och sedan har vi ju Ben som är sju år gammal, säger Suzanne och fortsätter:

– Sedan har hon ju Angelo, Alessio, Alvin och Adrian på pappas sida. Så hon är omgiven av bröder, men mycket kärlek.

Annons

Suzanne om Izabelles lyxliv med sin pappa och Charlotte

Även relationen mellan Charlotte och bonusdottern Izabella är väldigt bra, vilket värmer Suzannes mammahjärta.

– Jag vet att Charlotte och Izabella har en jättefin relation. Och jag älskar att när hon är hos oss så mockar hon skit, står i gummistövlar och rider. När hon är med pappa och Charlotte så är hon ute på turné. Många somrar turnerade hon med Diggiloo och då fick Izabella följa med och få hela den världen. Hon får det bästa av två världar, säger Suzanne till Hänt.

– Men jag uppskattar verkligen det livet som de kan erbjuda henne.

Foto: TT

Annons