Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen bakom Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks chockskilsmässa

10 sep, 2021, 15:00 
AvIndra Nordemar

Efter 23 år ihop valde Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att gå isär. Nu berättar Hanna om sitt liv som singel.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Hanna Hedlund träffade Martin Stenmarck när hon var 22 år.

Aldrig någonsin hade hon behövt agera i samförstånd – men plötsligt kunde hon inte bara tänka på sig själv längre – "skrämmande", som hon själv beskriver det i en intervju med Expressen.

Efter 23 år som par, fem år som gifta, valde de att gå skilda vägar.

– Det är helt nytt. Vad gillar jag om jag inte frågar någon annan? Det är väldigt spännande att få upptäcka det, säger Hanna.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa

Beskedet kom som en chock för många, utåt sett har de varit det "ultimata" paret. Men sanningen är att de hade varit separerade i över ett år innan de delade med sig av nyheten.

När Martin spelade rollen som "Danne" i Camilla Läckbergs serie "Lyckoviken" så hade de före detta makarna redan separerat. Och nu verkar det som att de har förlikat sig med situationen.

Annons

Men skilsmässan innebär även fördelad tid med barnen.

– Vi separerade ju inte när vi gick ut med det, utan då hade vi levt separerade i ett år, så jag har verkligen vant mig vid varannan-vecka-livet. Om man nu någonsin gör det, berättar Hanna och fortsätter:

– Jag frågade en vän om det alltid kommer kännas fel, för att de inte ska vara med mig, på överlämnings-dagen. Då fick jag höra att det inte spelar någon roll om det gått åtta år, utan det är alltid jobbigt den dagen.

Hanna Hedlunds nya singelliv – utan Martin Stenmarck

Det finns däremot vissa positiva aspekter efter en skilsmässa, enligt Hanna.

– Jag tycker att jag blivit en bättre mamma, en bättre väninna, och har bättre koll på min ekonomi nu. Som ensam kan man inte luta sig mot att någon annan gör saker, utan måste göra allt själv. När man känner att man klarar av det, då växer man som människa, och det blir tydligare vem man själv är.

Foto: TT

Annons