Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Siw Malmqvist plötsligt sjuk – tvingades avbryta Så mycket bättre

31 okt, 2021, 23:00 
Siw Malmqvist
Siw Malmqvist blev sjuk och tvingades lämna TV4-programmet Så mycket bättre.
Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Siw Malmqvist är en garanti för showmanship av världsklass. Det var därför många jublade Siw presenterades som en av deltagarna i den nya säsongen av TV4-succén Så mycket bättre.

Men för Siw blev det en väldigt omtumlande upplevelse. Hon blev nämligen sjuk mitt under inspelningen.

Siw Malmqvist plötsligt sjuk – tvingades lämna Så mycket bättre

Siw Malmqvist
Siw Malmqvist, vilken stjärna!

84-åringen kände av förkylningssymptom, och tillsammans med TV4 beslutade hon sig för att lämna produktionen i förtid. Hon fick alltså en halv dag mindre på Gotland än resten av deltagarna.

– Det var lika bra att lämna. Jag ville inte smitta de andra, då hade det blivit bekymmer, sa Siw till Aftonbladet om saken.

För TV4 var det en självklarhet att ta det säkra före det osäkra.

Annons

– Siw hade ont i halsen i måndags kväll och kände sig hängig. Hon missar därför sin sista dag på inspelningen av ’Så mycket bättre’. Men vi har haft några superbra dagar tillsammans och fått med oss fint material att visa tittarna senare i höst. Siw Malmkvist är fullvaccinerad och medicinsk personal som undersökt henne konstaterar att det inte kan röras sig om covid- 19, berättade Martin Nygren, exekutiv producent för Så mycket bättre, för Aftonbladet.

Och Siw fick ändå sett till det stora hela en fin upplevelse på Gotland. Dessutom får nya tittare en chans att upptäcka hennes magiska låtskatt, i andra artisternas tappningar.

– Det var fantastiskt roligt. Roliga och underbara människor, unga människor, som var jätteroliga att träffa, har Siw berättat.

Annons