Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Sjukdomsfall hotar Let's Dance-stjärnans medverkan – oro hos TV4

16 mar, 2022, 12:30 
Alla deltagare i Let's Dance 2022

Oklart om paret kan medverka på lördagens premiär.

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

På lördag är det dags för Let's Dance-premiär med folkkära profiler som Mia Parnevik och Maria Mandelmann. Nu ser det däremot mörkt ut för en av de tävlande. Ett plötsligt sjukdomsfall tvingar Lisa Ajax och hennes danspartner Tobias Bader att ställa in träningar, med bara några dagar kvar.

För de tio dansparen är det den sista veckan att slipa på dansstegen så att de sitter inför tävlingen, och det finns inte mycket tid över för att vila. Men på tisdagen nåddes Aftonbladet av det tråkiga beskedet. Proffsdansaren Tobias Bader har olägligt nog drabbats av magsjuka, ett besked som ställer till det rejält för Lisa Ajax.

Lisa Ajax kan stå utan danspartner

Nu står dansparet inför flera tuffa situationer. Förutom att Lisa Ajax missar träningstillfällen, måste hon dessutom se till att inte bli sjuk själv. På hennes Instagram laddade hon upp en bild från replokalen med Tobias för bara två dagar sedan. Om Bader inte hinner tillfriskna tills på lördag, står TV4 utan svar på vad som händer med framträdandet. TV4 har inte heller erbjudit Lisa en ersättningsdansare att öva med.

Riskerar att bli ett mardömsscenario

Lisa Ajax var en av deltagarna i årets upplaga av Melodifestivalen, där hon och sångaren Niello knep en sista plats i sin deltävling. Till Aftonbladet berättar hon om den största skräcken inför lördagens Lets Dance-tävling, att åka ut först. Enligt henne själv har paret hunnit öva tillräckligt innan Bader insjuknade, så om de missade träningstillfällena kommer äventyra hennes medverkan i programmet återstår att se.

Annons

Tobias Bader har varit en av proffsdansarna i Let's Dance sedan 2012, då tillsammans med Pernilla Wahlgren. Sedan dess har han deltagit i danstävlingen med bland andra Susanne Axell, Stina Wolter och Sofia Wistam. 2020 tävlade han i det första samkönade dansparet tillsammans med sångaren Andreas Lundstedt.

Foto: TT

Annons