Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skada under Så mycket bättre inspelningen – läkarhjälp tillkallad: ”Ser så äckligt ut”

21 jun, 2023, 17:30 
Samuel Björn
Så mycket bättre 2023
Starten av årets inspelning utav Så mycket bättre gick inte riktigt som man hoppats.

Redan andra dagen var olyckan framme för den Grammy-vinnande artisten.

Annons
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”Brand logo
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”

Genom åren har Så mycket bättre bjudit på många roliga händelser för oss tv-tittare. Vi kommer ihåg när Danny Saucedo och Laleh dansade på borden, när en lite otippad rapp-duo i form av Timbuktu och Carola framförde sångerskans ikoniska låt Främling och när Magnus Uggla och Lill-Babs tillsammans framförde en parodi-version av Ugglas låt Astrologen.

Under inspelningen inför årets säsong av det populära programmet skedde dock en mindre rolig händelse. Den Grammy-vinnande artisten Sanne Salomonsen skadade sig nämligen under andra inspelningsdagen, så pass illa att läkarhjälp fick tillkallas till platsen.

Sanne Salomonsens långa och framgångsrika karriär

Sanne började sin karriär som tonåring på 1970-talet och var medlem i flera danska rockband, inklusive Sneakers. Hon fick sitt genombrott som soloartist under 1980-talet och blev känd för sin kraftfulla röst och energiska scenframträdanden.

Annons

Under åren har Sanne släppt flertal framgångsrika album och singlar. Hon har utforskat olika musikgenrer som rock, pop, blues och soul och samarbetat med många framstående musiker både i Danmark och internationellt.

Hon har vunnit flera utmärkelser och är en av de mest hyllade och respekterade sångerskorna i Danmark. Hennes låtar och röst har blivit ikoniska och hon fortsätter att uppträda och skapa musik än idag.

Sanne Salomonsen
Bandet Sneakers som Sanne Salomonsen frontade toppade många listor mellan åren 1979 till 1985.

Sanne Salomonsen i olycka på inspelningen

Redan andra inspelningsdagen så var olyckan framme när hon skulle hjälpa en annan deltagare.

– Åh gud. Vi gör ju så många olika grejer. Och innan vi på kvällen skulle ha middagen så gör vi en grej i baren under den andra dagen, där Eagle-eye Cherry skulle grilla och han ville göra coleslaw. Jag erbjöd mig att hjälpa till med det. Och då åkte mandolinen fram. Så jag skar av hela det här, säger Sanne Salomensen till Expressen.

Olyckan ledde till att läkarhjälp kallades till platsen. Sanne fick först handen omlindat i ett stort bandage för att stoppa blödningen, men bandaget har nu bytts ut mot ett plåster.

– Det ser så äckligt ut. Fan vad irriterande. Jag skulle se ball ut med mina ringar, så är plåstret där, berättar Sanne.

Annons