Sofia ”PT-Fia” Ståhl efter en känslosam sommar med Tareq Taylor – "Tvära kast"

14 aug, 2022, 20:00 
Sofia ”PT-Fia” Ståhl om sommaren med Tareq Taylor – "Tvära kast och alla känslor"

Känslorna kommer och går!

Annons

PT–Fia, eller Sofia Ståhl, 33, och Tareq Taylor, 52, är officiellt ett par sedan några månader tillbaka. Det var i våras som paret bekräftade relationen. Träffades gjorde de när de var programledare i matprogrammet "Lyckomaten" på SVT.

Tareq Taylor avslutade ett äktenskap med Kristina Taylor, 51, under hösten 2021. Då hade de varit gifta i 26 år. Även PT-Fia hade genomgått en skilsmässa när hon träffade Tareq. Sofia skilde sig från Kim Ståhl 2019.

– Även om det var det svåraste och vidrigaste och jobbigaste jag varit med om så var allt precis som det skulle och det var någon slags tillit som jag kunde luta mig lite emot, sa Sofia Ståhl i en intervju med Wellness om skilsmässan.

Recept.se Nyhetsbrev

Tareq Taylor – "Det är jättebra"

Under lanseringen av Tareqs vin så blev det uppenbart. Tareq Taylor och PT-Fia var tillsammans. Tareq har berättat också vad han såg i just Sofia. Det som lockande mest var att hon var just det – sig själv.

Annons

– Att hon är så mycket Sofia. Att Sofia är så mycket Sofia är det bästa med Sofia. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra, sa han till Aftonbladet i ett märkbart förälskat läge.

PT–Fia skriver om tvivel – varvat med hopp

Det är inte ovanligt att känna lite nedstämdhet när semestern är slut. Det är något som Sofia fått känna på i år.

"Semestern tog slut och jag likaså. Kom tillbaka med ett hjärta fyllt av kärlek och ändå låg. Den här sommaren har innehållit allt och lite till. Tvära kast och alla känslor." skriver hälsocoachen på sin blogg.

Hon understryker att tvivlet kompenseras med mycket glädje...

"Jag är ännu mer nykär och har fått uppleva drömlika stunder. Mitt system är slitet, ledset och likgiltigt. Famlar efter orden och försöker hitta tillbaka till glöden inuti. Allt samtidigt." fortsätter blogginlägget.

Alltså både upp och ner, som livet kan vara ibland!

Foto: Instagram/TT

Annons