Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Wistam slår tillbaka – efter hårda kritiken mot det kontroversiella programmet

17 jun, 2022, 07:00 
AvSimon Holm Stålhand

Sofia Wistam svarar på kritiken som Naked Attraction har fått.

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Discovery plus har tagit det kontroversiella programmet Naked Attraction till Sverige. Det hade premiär tidigare veckan och har sedan dess rört upp blandade känslor bland tittarna. Programmet går ut på att finna kärleken. Singlar ska utifrån fem deltagares nakna kroppar välja en av dem att gå på en dejt på. Och ja, de visas alltså spritt språngande nakna i rutan.

Konceptet finns redan i flera andra länder där det gjort succé. Men i Sverige har det inte gått hem hos alla.

Pernilla Wahlgren har tidigare gått ut med att hon inte kan titta på det och komikern Nour El-Refai sa i sin podcast: "Jag sörjer att tv sjunkit så jävla lågt för att få folk att titta".

Nu slår programledaren, Sofia Wistam tillbaka.

"Vet om att det provocerar"

I en intervju med Expressen svarar hon på kritiken som programmet har fått.

– Jag vet om att programmet provocerar, och har valt bort att läsa recensioner. Jag är nöjd med min prestation. Deltagarna har varit fantastiska. Det här får blåsa över helt enkelt, säger hon i en intervju med Expressen och fortsätter:

Sofia Wistam
Sofia Wistam.

– Jag känner att det här är underhållning. Lite av ett ”guilty pleasure”-program. Sen passar det inte alla. Vissa blir provocerade av att se nakna kroppar, och ska kanske inte titta på det här. Byt kanal i så fall! Sen vet jag om att programmet provocerar, och har valt bort att läsa recensioner. Jag är nöjd med min prestation. Deltagarna har varit fantastiska. Det här får blåsa över helt enkelt.

Annons