Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soldoktorn erkänner misstaget – i relationen med Lotta: "Så barnsligt"

20 dec, 2021, 15:00 
Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström Nyhetsmorgon 2021
Mikael har haft fel!

Utifrån ser allt ut att vara en dans på röda rosor för Soldoktorn och Lotta Engberg. Men nu erkänner Mikael att han har haft fel om relationen.

Annons
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Det var under pandemivåren 2020 som Lotta Engberg, 58, och Mikael "Soldoktorn" Sandström, 63, började flörta med varandra på håll. Den 5 juni var det äntligen dags för en första dejt, i form av en romantisk middag hemma hos Lotta.

Och det tog inte lång tid innan Mikael visste precis hur han kände.

– Lotta hade en lång trappa som gick upp till huset. Vid halva trappan var det klart. Jag var kär, har han tidigare berättat.

Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg 2021

Mikaels och Lottas beslut i relationen

Om det är något som Mikael och Lotta tycks vara bra på så är det att njuta av varandras sällskap. Paret har åkt på flera resor ihop sedan de blev tillsammans – och senast förra veckan delade Mikael med sig av bilder från en tropisk semester på Instagram.

Annons

Och inte nog med det! Tidigare i december fick vi reda på att Mikael kommer göra sin kärlek sällskap i Bingolottos nyårskväll som sänds i TV4.

– I år ska han prata om nyårslöften, som kan vara ett krångligt dilemma. Men han kommer att komma med knep och knåp, för hur man ska nå sitt mål oavsett om det är ett nyårslöfte eller ett annat mål, har Lotta berättat för Expressen.

Soldoktorn erkänner misstaget i relationen

Men vi får inte glömma att Lotta och Mikael ju faktiskt bara är människor, som gör misstag precis som alla andra. Under en intervju i Nyhetsmorgon erkänner Mikael hur fel han haft om deras relation.

– Jag har ju en teori om att förälskelsens längd är 12 till 18 månader, och sen går den över i något annat. Det känns lite jobbigt att säga, men jag har haft fel, den varar längre, säger han i programmet.

Mikael erkänner att han har haft fel!

Lotta passar även på att förklara hemligheten bakom deras härliga och romantiska semestrar.

– Det är dynamiskt åt alla håll och kanter, men framförallt har vi roligt, säger hon.

– Ja vi har det rätt kul, men det är så barnsligt, det är barnsligt roligt kan man säga, instämmer Mikael.

Annons