Doktor Mikaels stora oro för Lotta Engberg efter bilderna – tvingas rycka in

18 apr, 2022, 08:00 
AvIndra Nordemar

Bilderna på Lotta Engberg är oroväckande. Tur nog är hon sambo med läkaren Mikael Sandström.

Annons
Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!
Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!

I 35 år arbetade Mikael Sandström som överläkare inom intensivvård, men 2020 valde han att säga upp sig. Däremot syns han fortfarande flitigt i TV4 där han bidrar med sina kunskaper från läkaryrket.

I över tio år har han nu varit en tittarfavorit och därmed en av Sveriges kändaste läkare. Men det finns ju även ett annat skäl att han är på hela svenska folkets läppar – Lotta Engberg.

Och just nu är det tur att Lotta har doktor Mikael, så att säga.

Lotta Engbergs känslosamma ord om Mikael Sandström

Lotta och Mikael blev officiellt ett par i augusti i fjol och deras spirande kärlek har kommit att bli ett av nöjes-Sveriges hetaste ämnen.

– Att vara med Mikael har gjort att jag argare, mer irriterad, intelligentare och gladare. Alla känslospektrum har byggts på. Det lät negativt, men det är det inte, har Lotta tidigare sagt i Nyhetsmorgon.

Annons

I dag är de sambor i Göteborg och det är inte helt omöjligt att de slår till med ett bröllop i framtiden.

– Vi har väl sagt det. Om någon slår hole in one, då gifter vi oss, skämtade hon i samma intervju.

Bilderna på Lotta Engberg i Bingolotto – Mikaels oro

Det är som ovan sagt tur att Mikael är läkare och kan ta hand om sin kärlek vid behov – och just nu är det lite av ett nödläge.

Under gårdagens påskspecial i Bingolotto dök Lotta upp i rutan med ett märkbart svullet högeröga. Det tycks vara någon slags infektion, och inte en liten en. Lotta kunde knappt hålla sitt öga öppet under sändningen, vilket måste ha väckt en oro hos Mikael.

Men troligtvis har han stor användning av sin gedigna erfarenhet vid situationer som denna. Soldoktorn får nu se till att hjälpa Lotta med det hon behöver.

"Bästa läkarhjälpen har jag hemmavid i form av Dr Mikael :)”, har Lotta själv sagt, med glimten i ögat, till Aftonbladet.

Förhoppningsvis är det inte något allvarligt!

Foto: TT, TV4

Annons