Bianca Ingrosso i tårar efter beskedet – tvingas avsluta jobbet

Bianca Ingrosso i tårar efter beskedet – tvingas avsluta jobbet

Bianca Ingrosso har haft sin sista dag med kollegorna.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso har många bollar i luften som influencer och grundare av sminkmärket Caia. Därför valde hon i fjol att ta ett steg tillbaka från Wahlgrens värld, och den senaste säsongen av Talang blev hennes sista.

Och nu tvingas hon avsluta ytterligare ett stort jobb.

Bianca Ingrossos miljonimperium

Att det går bra för Bianca råder det ingen tvekan om. Hennes sminkmärke Caia är värt drygt en halv miljard och ett samarbete med en bild på Instagram kan ge ett par hundratusen kronor, bara för att nämna några av hennes inkomstkällor.

Nyligen gick hon ut med att hennes nya lägenhet, en lyxvåning på 300 kvadratmeter mitt på Östermalm, gick för hisnande 40 miljoner kronor.

Med andra ord har Bianca minst sagt råd att avsluta flera av hennes jobb. Ja, eller hon skulle troligtvis kunna säga upp sig helt och hållet och leva ett liv i lyx och flärd ändå. Men trots det rör avskeden upp många känslor.

Bianca Ingrosso i tårar efter beslutet att sluta

I flera år har Bianca haft ett stort samarbete med klädjätten Nelly.com, som hon släppt flera kollektioner för. Och häromdagen släppte hon en ny kollektion, men det blir hennes sista.

”Så här känslosam blev jag av att komma in på den stora dagen och veta att det är sista gången ihop”, skriver hon på sin Instagram.

Skärmdump Instagram / Biancaingrosso

Men Bianca har förmodligen flera andra samarbeten på gång. Och hon försvinner inte heller från rutan. Snart är hon tillbaka med ett eget program, men konceptet vill hon inte avslöja ännu.

– Jag kommer fortsätta med tv. Det känns som att det behövs i tv-rutan det här. Det är inte reality kan jag säga, har hon tidigare sagt i Efter fem.

Foto: TT, Discovery+

LÄS MER: Bianca Ingrossos månadslön – ännu ett svindlande belopp bland miljonerna

LÄS MER: Oroande bilder på Lotta Engberg i Bingolotto – mitt i direktsändning

LÄS MER: Privata bilderna från Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers lyxiga kärlekssemester