Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sonen tar avstånd efter Wistams medverkan i skandalprogrammet

24 jun, 2022, 06:00 
Sofia Wistam möts av konsekvenser efter medverkan i Naked attraction.

Sofia Wistams val att tacka ja till medverkan i det omdiskuterade programmet fick stora konsekvenser. Nu reagerar familjen och säger sitt.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Ännu en gång har det uppmärksammade realityprogrammet Naked attraction väckt starka känslor och reaktioner. Denna gång är det programledare tillika poddprofil Sofia Wistams son på 15 år som inte stöttar sin mammas val att ingå produktionen och medverka som programledare.

Naked attraction går ut på att en deltagare ska rangordna kroppar innan denne bestämmer vilken kropp - och person- som känns rätt att gå på dejt med. Då är det också den deltagarens tur att visa sig helt naken.

Sofia Wistams val att programleda Naked attraction var minst sagt inte så uppskattat av familjen. De tänkte att de skulle behöva skämmas.

Sonen: Jag pratar aldrig mer med dig

– Nej men alla var ”Nej what?”. Min 15-åring sa att ”jag flyttar hemifrån, jag pratar aldrig mer med dig”, det var jättejättepinsamt tyckte han. Jag visste inte vad jag skulle säga och sen när jag beslutade att jag skulle göra det här så pekade jag med hela handen och sakta men säkert så har han accepterat det, säger Sofia Wistam till Expressen.

Annons

Efter att ha sett ett avsnitt så verkar sonen låtit sig övertygats om att Sofia Wistams medverkan kanske inte var så pinsam ändå.

– De har fått titta på första avsnittet, det var nästan min läskigaste publik ska jag säga och han tyckte det var jättebra, fortsätter Sofia Wistam till Expressen.

Vad fint att Sofia har familjens stöd till slut i alla fall! Hennes egna tankar om programmet är väldigt positiva.

– Inte så konstigt som man tror, jag skulle säga att det var mycket naturligare och vanligare än vad man tror för jag får frågan om det inte var jättekonstigt och om man inte började skratta men nej jag började inte skratta för det är vanliga, fina människor, förklarar Wistam vidare för Expressen.

Naked attraction sänds tisdagar 22.00 på kanal 5.

Foto: Instagram

Annons