Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soraya Lavasani bekräftar – har gjort sitt sista jobbpass: “Tack till alla tittare”

21 dec, 2022, 11:00 
Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon och Soraya och Martin Järborg

Nu kommer Nyhetsmorgon-favoriten med ett besked om framtiden.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är få programledare som lyckas gå igenom rutan på samma vis som gänget som lotsar tittaren genom morgonen i Nyhetsmorgon. Under programmets 30 år i rutan har flera kommit och gått – och vissa stannat hela tiden.

Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Nu kommer en av tittarnas favorit, Soraya Lavasani, med ett besked om framtiden.

Matilda Bozas besked med Steffo Törnquist

Nu står julen minst sagt för dörren, och många har fullt upp med att fixa de sista klapparna eller leta upp den bästa julskinkan. Men det är inte alla som får ledigt – Nyhetsmorgon rullar på som vanligt.

På självaste julafton bekräftar Matilda Boza att hon inte kommer slappa framför brasan hela dagen, tvärtom. Hon kommer hålla tittarna sällskap i rutan, tillsammans med en annan Nymo-favorit:

Annons

– Jag startar dagen i Nyhetsmorgon tillsammans med Steffo. Det ska bli härligt att få dela julfirandet med tittarna. Efter det fortsätter firandet med min familj i Stockholm, säger hon till mama.

För Matilda är det ju också den sista julen innan hon har en liten småtting som springer runt på parketten hemma, i februari är hennes första barn beräknad att komma!

Soraya Lavasanis ord om framtiden i Nyhetsmorgon – försvinner

Men att stå framför kameran, flera timmar om dagen, tar såklart ut sin rätt. Tidigare har Maria Forsblom meddelat att det är dags för henne att ladda batterierna och gå på välförtjänt semester, och nu är det Soraya Lavasanis tur.

På sin Instagram meddelar hon att hon gjort årets sista jobbpass med Martin, och lämnar parhästen Martin Järborg för att snart vila upp sig i två veckor.

Soraya Lavasani och Martin Järborg på pressträff
Nu kommer denna duo lysa med sin frånvaro ett tag.

"Imorse gjorde vi vårt sista arbetspass ihop för i år. Tack Martin Järborg för alla tidiga morgnar, det är en ynnest att jobba i team med dig!Och tack till alla tittare för att ni är med oss Efter fredagen stundar en två veckor lång semester för undertecknad. Min parhäst är tillbaka igen redan nästa vecka" Skriver hon.

I kommentarsfältet svämmar det över av tittare som önskar henne en fin ledighet, och som självfallet kommer sakna henne i rutan.

"Tack för att jag får vara med er på morgontimmarna, önskar dig en fin jul och skön ledighet" Skriver en följare.

"Tack finaste Soraya o Martin… ni två … så underbart att följa och så kuliga tillsammans… vill önska dej och familjen en riktigt God Jul och njut av ledigheten… " Skriver en annan.

Foto: TV4/Instagram

Annons