Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Starka reaktionerna efter Ernst Kirchsteigers besked: "Äre sant?!"

18 nov, 2023, 13:00 
AvGabriella Hall
Efter sin comeback har Ernst ännu en grej på gång.
Annons

Med sitt program knutet till varken årstid eller högtid, utan våran trygga punkt hemmet, gjorde Ernst Kirchsteiger en storslagen comeback till rutan.

Glädjebeskedet: Här avslöjar Ernst Kirchsteiger sin comeback i tv!Brand logo
Glädjebeskedet: Här avslöjar Ernst Kirchsteiger sin comeback i tv!

"Hemma med Ernst" hade premiär i september och i åtta avsnitt har den folkkära tv-profilen och inredaren rustat upp den gamla gården Nyckelby. Ernst bjöd på inspiration till inredning och matlagning, som tittarna mottog med glädje.

Ernst Kirchsteiger har lämnat rutan – efter säsongsslutet

I alla fall för det mesta, för inte riktigt allt Ernst skapade gick hem. Det till och med sågades totalt. Men vad är det man säger om smaken...ja, den är ju delad.

I veckan sändes säsongens sista avsnitt och ännu en gång har Ernst lämnat rutan. Men till skillnad från sin sista paus från rutan blir denna kortvarig.

Annons

Det var förra sommaren som Ernst tog ett steg tillbaka från rutan, för att ta tid till sig själv och de och det som står honom närmast hjärtat. Då uteblev "Sommar med Ernst" för första gången på tjugotvå år. Inte heller blev det någon "Jul med Ernst".

"Jul med Ernst" är tillbaka!

Men efter sin comeback är Ernst här för att stanna, redan 27 november är han tillbaka i rutan. För att ända fram till jul tipsa tittarna om hur man får till den perfekta julstämningen.

Äntligen är programmet tillbaka!

Orden efter Ernst Kirchsteigers besked

Ja, "Jul med Ernst" är tillbaka och beskedet har mötts med jubel. På Ernsts Facebook-sida delar förväntansfulla tittare med sig av sin glädje.

"Det blir kanonbra, då har man något att se fram emot", skriver en.

"Jaaaaaa va underbart", skriver en annan.

"Äre sant?! Myser om dagarna med repriserna av Jul med Ernst. Tack för fantastiska program i Hemma med Ernst! Bland det bästa jag sett, så inspirerande. Nu har jag fulla köket med gamla knoppbrädor från pappas 1700-tals gård! Jul med Ernst, är mina favoritprogram, ser så fram emot den 27e! Allt gott!", skriver en tredje.

"Spännande... Längtar", skriver en fjärde.

Ja, reaktionerna är många och starka, över 200 personer uttrycker sin uppskattning av programmet som snart är här.

Foto: Karin Törnblom/TT, Henrik Montgomery/TT

Annons