Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo erkänner privata beslutet utanför sändning: "Var tvungen"

21 sep, 2022, 10:30 

Programledarstjärnan gjorde ett vågat beslut...

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Det är många hemma i tv-sofforna som har Steffo Törnquist som favorit i rutan. Hans oefterhärmliga stil verkar vara ett riktigt framgångsrecept, och det verkar som om nästan allt han gör väcker reaktioner.

Nu delar han med sig av ett djärvt, och lyxigt, beslut i privatlivet, som får följarna att tappa hakan.

Skadan under jakten

Med sina 66 år på ryggen visar Steffo Törnquist inte några större tecken på att vilja dra sig tillbaka. I alla fall inte när det kommer till intressen och andra tidsfördriv. Han har tidigare uppgett att han kommer gå ner i tid i Nyhetsmorgon, eftersom han väntar in sin fru Caroline som så småningom ska pensioneras.

Steffo har minst sagt en del nöjen att lägga sin tid på när tiden väl är kommen. Han har ett stort intresse för både jakt och golf, samt en förkärlek för lyxiga cigarrer.

Men det är inte alltid det går vägen. Förra veckan delade han med sig av en bild från en jaktrunda som slutade dråpligt – anden han sköt föll ner på hans näsa och resulterade i en mindre blodig incident!

Annons

Dyra beslutet

Nu har Steffo återigen ägnat sig åt lyxiga intressen, men denna gång gäller det ett riktigt svindlande köp. På sin Instagram berättar han att han träffat en amerikansk penndesigner, David Oscarson. David måste ha imponerat, för Steffo berättar att han var tvungen att slå till på en penna!

Det är inte heller vilken kulspetspenna som helst, enligt Nyheter24 går pennan loss för svindlande 6 300 dollar, vilket blir runt 68 000 svenska kronor – för en penna!

Men visst är den vacker, och man får förmoda att han inte kommer skriva särskilt mycket med den för att bevara den i toppskick!

Bläddra till höger med den lilla pilen för att se en närbild.

Foto: TT

Annons