Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquist skadad – kollegans skarpa varning efter otäcka bilden: "Farligt"

12 sep, 2022, 22:00 

Många reagerar på den otäcka händelsen.

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Det finns få som går igenom rutan på samma vis som Nyhetsmorgon-stjärnan Steffo Törnquist. Han är verkligen en karaktär, som inte ger vika när obekväma frågor ska ställas och passar gärna på att skoja till det.

Och lika livlig som han är i rutan är han privat. Men ibland går det uppenbarligen lite för långt, nu visar han upp sin otäcka (men ofarliga) skada – och kollegan Soraya Lavasani verkar inte särskilt glad...!

Går ner i tid

66-åringen har ett riktigt barnasinne, och trots att han inte lämnat plikten bakom sig har han en fullproppad agenda på fritiden. Förutom golfen, som han gärna delar med sig av sina framgångar inom, njuter han gärna av en cigarr eller åker i sin cab-bil med frun Caroline.

Och han är inte riktigt än beredd att lämna arbetslivet och sina 25 år i Nyhetsmorgon bakom sig för att ägna sig helhjärtat åt sina många hobbys. Han har tidigare sagt att han inte ännu är redo för pension, men visst börjar Steffo trappa ned en aning han med.

Annons

"Tanken med att gå ner till en sändning i veckan är att jag ska orka, helst i några år till. Varje sändning är ett marathon och jag är ju inte 25 längre. Och jag väntar med pensionering tills min fru Carro slutar jobba, hon är några år yngre och har kul med sitt juristande". skrev Steffo i ett SMS till Svensk Dam.

Anden ramlade ner på honom

När tiden väl är kommen har han ytterligare en syssla han gärna ägnar sig åt, nämligen jakt. Men ibland går det inte riktigt vägen, och han har självdistans nog att dela med sig av den tokiga missen!

På bilden på sin Instagram har han ett blodigt sår på näsan, och berättar att han skjutit en and – som dråpligt nog trillat ner på honom.

"Ändå fair" Avslutar han, och verkar se det komiska i situationen.

I kommentarsfältet är det spridda skurar, vissa skrattar och menar att det är karma, medan andra skickar sina krya på dig-hälsningar och tycker det ser aningen läbbigt ut.

Nyhetsmorgon-kollegan Soraya Lavasani passar även hon på att höja ett varningens finger.

"Men hallå - först tanden och nu näsan! Du kanske ska undvika att vara ledig alltför mycket 😜 Verkar farligt!" Skojar hon. Ja, tandhistorian var minst sagt dråplig den med.

Foto: TT/Instagram, skärmdump

Annons