Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo öppnar upp om otroheten: "För ofta"

26 okt, 2022, 13:30 

Nu berättar han.

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

I hela 14 år har Nyhetsmorgon-stjärnan Steffo Törnquist varit gift med familjerättsjuristen Caroline Törnquist. Hon håller sig oftast utanför rampljuset, men när Steffo visar upp henne är det alltjämt hyllningar och kärleksförklaringar.

Men kärleken har inte alltid varit en dans på rosor för stjärnan, och han berättar nu om hans tidigare otroheter, långt innan frun Caroline tog honom med storm.

Erkänner tidigare otroheten

Steffo är veckans gäst i podcasten Fördomspodden, som drivs av Emil Persson. Det är ett aningen okonventionellt intervjuformat, där Emil ställer frågor i form av fördomar som gästen får bekräfta eller dementera.

Och under Steffos avsnitt får han in en riktig fullträff, när Emil påstår att han inte varit helt trogen under sitt liv.

– Nej... Det stämmer, svarar Steffo och utvecklar:

– I början av mitt liv. Och jag fattade vid en viss ålder, typ i 30-talet att jag kommer aldrig mer i mitt liv ljuga, och inte vara otrogen. För jag tyckte att jag hade skadat inte bara andra, utan också mig själv. Men framför allt andra så mycket. Och det har jag hållit, säger han.

Annons

Har undvikit frågan

Ja, det är tydligt att Steffo idag lever efter helt andra deviser och klart ångrar sina tidigare snedsteg. Och när Emil Persson frågar honom om han var notoriskt otrogen har han svårt att neka:

– Jag vet inte hur man definierar notoriskt men det hände allt för ofta i alla fall, konstaterar han.

Det är inte första gången Steffo ställs till svars för sina tidigare snedsteg. I somras kom ämnet på tals under en sedvanlig Nyhetsmorgon-sändning, och Steffo fick precis som nu, frågan om han varit otrogen.

Svaret var då betydligt mer undvikande.

– Ehh…, nu ska vi inte prata om mig, svarade Steffo då.

Idag lever Steffo med frun Caroline, och har lämnat sina dåliga vanor bakom sig sedan länge.

Foto: TT

Annons