Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Steffo Törnquist borta – kollegan ersätter efter händelsen bakom kameran

28 okt, 2022, 05:25 

Många undrade vart Steffo höll hus under fredagen.

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Fredagsmorgon och helgen står vid dörren, då passar det sig alldeles utmärkt att mötas av Steffo Törnquist och Sofia Geite i rutan. Men så blev det inte idag.

Nu undrar alla vart Steffo håller hus – och varför Anders Pihlblad tvingades rycka in.

Därför saknas Steffo

Som tur är var räddningen nära när Steffo plötsligt inte syntes i rutan, och Sofia Geite behövde inte fylla båda platser ensam. Hjälten stavas Anders Pihlblad, som fick sig ett extra arbetspass innan helgen.

Vart Steffo befinner sig? Ute i jaktskogen, såklart! När Svensk Damtidning pratade med Nyhetsmorgon-stjärnan under torsdagen var han i full fart till ett av favoritställena, Sörmlands vackra skogar.

Tänk vilken tur att Anders kände sig morgonpigg, och kunde rycka in. Något som inte är allt för ovanligt, om du frågar Steffo.

Annons

– Jag tycker folk är väldigt snälla och hjälpsamma och hoppar in, imorgon till exempel när jag vill jaga på ett bra slott här i Sörmland så hoppas Anders Pihlblad in för mig utan att blinka. Och nästa vecka när det är höstlov, och de andra har barn, hoppar jag in tre dagar utan att blinka. Jag tycker vi är hjälpsamma mot varandra, sa Steffo till Svensk Damtidning.

Erkännandet om dispyterna

Alltjämt god stämning i Nyhetsmorgon-gänget, alltså! Många har säkert undrar om det verkligen kan stämma, att det alltid är skratt och värme även när kamerorna slocknar.

Steffo, som ju har 22 år bakom sig i Nyhetsmorgon borde onekligen ha koll på okända dispyter och gnabb när sändningen är slut.

Men det är ingenting han känner till, det är precis så härligt som man kan tro, i alla fall så vitt han vet...

– Vi brukar ju kallas för TV4-familjen och det ligger väldigt mycket i det. Det är ett jävla glatt humör, och jag tycker de flesta är väldigt snälla mot varandra. Jag är inte så mycket på kanalen annat än när jag sänder, så om det uppstår massa tjafs på redaktionen som det antagligen gör, så märker jag inte det, säger Steffo Törnquist till Svensk Damtidning.

Steffo Törnquist
Steffo – en riktig favorit i rutan!

Foto: TT/TV4

Annons