Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquist ersatt i rutan – frun Carolines nya jobb i Nyhetsmorgon!

28 feb, 2023, 09:30 

Här presenteras Caroline Törnquist i Nyhetsmorgon – och det är Steffos fru!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

En av Nyhetsmorgons mest meriterade programledare är Steffo Törnquist. Faktum är att han styrt Nymo-skutan sedan 2000!

Men nu verkar han ha fått konkurrens. Under tisdagens sändning dyker nämligen hans fru Caroline Törnquist upp i rutan!

5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Steffo Törnquists fru Caroline dyker upp i Nyhetsmorgon

Anledningen till att Caroline gästade Nyhetsmorgon var i egenskap av familjerättsjurist. Hon pratade om hur man hjälper anhöriga i den digitala världen, och framför sig hade hon Thomas Ritter och Rania Shemoun Olsson.

Caroline Törnquist gästar Nyhetsmorgon i egenskap av familjerättsjurist
Här ersätter Caroline Steffo i rutan!

Hon har varit gift med Steffo i över femton år, men håller sig mestadels utanför rutan. Faktum är däremot att hon gästat Nyhetsmorgon förut, så detta nya "jobb" är inget nytt.

Annons

Då var året 2000, och hon pratade om skilsmässor och äktenskapsförord. Ingenting som är aktuellt för Steffo och Caroline, vars kärlek brinner lika stark som förut. Inför hennes medverkan i rutan såg han till att peppa henne på bästa sätt:

"Om ett ögonblick väcker jag min fru Moroten med en lätt pepprad avokadomacka och en kopp kaffe hon ska nämligen sitta i rutan strax efter åtta och sen jurista resten av dagen. Och jag kanske är i skogen lite grann så en lästartmacka kan säkert göra susen" Skriver han på Instagram.

Rania som mötte Caroline i studion tog emot henne med öppen famn:

"Välkommen Carro! Och vilken stadig frulle! "

Så träffades Steffo Törnquist och Caroline Törnquist

Så hur träffades då detta nyblivna "tv-par"? Jo, genom en av Steffos absolut största intressen, golf.

– När man går in i en ny relation i vår ålder så gör man det med sikte på ålderdomen. Hon var väldigt tjusig och perfekt, men jag tycker att jag såg det där lite busiga och skitiga i henne. Vi lirade golf på samma klubb, sa han då till Aftonbladet.

Annons

Men bara för att Caroline syns i Nyhetsmorgon då och då, innebär det inte att hon tackar ja till alla stunder i rutan. Till exempel har hon och Steffo tackat nej till vännerna Niklas och Jennys program Tillsammans med Strömstedts.

– Vi har fått frågan, men vi har sagt nej. Det är också lite konstigt eftersom Niklas och jag är så otroligt bra vänner, och det är Jenny och jag också, och Caroline också. Vi umgås ju hela tiden, så det blir konstigt. Så vi har sagt att det där skiter vi i, berättar Steffo för Svensk Dam.

Steffo Törnquist och frun Caroline Törnquist på galapremiär av filmen Kungen
Steffo och Caroline Törnquist på galapremiär av filmen Kungen.

Foto: TT/TV4/Instagram

Annons