Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnqvist dyra lyxköp – se makalösa prislappen!

23 aug, 2023, 17:30 
Felicia Plåt
Steffo Törnqvist
Steffo Törnqvist är en av Sveriges mest folkkära programledare! Foto: TT

Steffo Törnqvist har unnat sig!

Annons

Steffo Törnqvist har haft en lång och framgångsrik karriär på TV4, och är idag en av Sveriges mest folkkära programledare. Under flera år har han förgyllt alla Svenskars tidiga mornar i Nyhetsmorgon där han är en av de rullande programledarna.

5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Steffos dyra köp

När han inte jobbar och syns på TV gillar han att tillbringa mycket av sin tid med familj och vänner. Sedan 2008 är han gift med Caroline Törnqvist, de har inga barn tillsammans med Steffo har sonen Max från ett tidigare förhållande. Caroline har barnen Amelie och Robert.

Under sommaren har de spenderat mycket tid tillsammans och han delar gärna med sig av de små ljudglimtarna för fansen på Instagram. Tidigare i augusti delade han med sig av en härlig båttur tillsammans med sina vänner.

Annons

På bilden sitter de glada och ler mot kameran och Steffo har ett speciellt smycke på handen. Han bär nämligen en ring från märket Cartier, ett väldigt exklusivt smyckemärke. Och ringen går för den svindlande summan på 14 756 kronor, skriver tidningen Hänt.

Efter allt hårt arbete kommer det inte som en chock att Steffo har råd med den dyra ringen. Han tidigare berättat att han har gott om pengar och har råd att göra vad han vill.

– Jag har tillräckligt mycket pengar för att kunna göra precis vad jag vill resten av mitt liv, berättade Steffo Törnquist i Fördomspodden.

Steffo har blivit farfar!

Nyligen var Steffo även med om en stor händelse i livet. Han har nämligen blivit farfar för första gången. Han son Max och flickvännen väntade barn vilket Steffo stolt berättade om på Instagram tidigare i år.

Annons

"I samma ögonblick min son Max föddes för 35 år sen förstod jag vad livet går ut på. Nu ska han och hans underbara Derya ha barn och jag ska bli FARFAR. Tjohooooooooooooooooooooooooooooooo, som jag längtar. Jag älskar Max och Derya och snart får jag en till att älska. Och busa med. Och göra fisljud med. Och lära spela gitarr, fiska, läsa saga, kramas med. Sa jag göra fisljud? Underbart", skrev Steffo på Instagram."

Och snart delade Steffo med sig av sin "farfar-dans" när hans första barnbarn hade kommit till världen.

"Farfar-dansen, 3003 gram", skrev Steffo på Instagram.

Annons