Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stora ilskan när Zlatan Ibrahimovic drog iväg utan Helena Seger

18 jun, 2021, 09:00 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic drog iväg utan Helena Seger – och då kom den stora ilskan.
Annons
Allt om Helena Seger!Brand logo
Allt om Helena Seger!

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger hade sett fram emot en annan sorts sommar. Zlatan hade precis gjort storstilad comeback i landslaget och såg fram emot att få sätta sitt avtryck i EM.

Men bakslaget var inte långt borta. I Milans match mot Juventus landade Zlatan illa efter en närkamp och fick avbryta toppmötet.

Zlatan Ibrahimovic drog iväg utan Helena Seger

Zlatans ena knä blev så illa tilltygat att han fick ringa upp förbundskapten Janne Andersson och lämna återbud till sommarens stora fotbollsfest.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic passade på att ta en tripp.

För att fly undan vemodet drog hela familjen till Spanien. På bilder från Mallorca kan man se Zlatan, Helena och sönerna ombord på familjens lyxyacht Riva 100 Corsaro.

Och Zlatan vet hur man skingrar dystra tankar. På ett av hans senaste Instagram-inlägg kan man se hur 39-åringen tar en cykeltur längs en strandpromenad.

Annons

Men Zlatan ska nog hålla sig borta från kommentarsfältet. Där hittar man fullt med kommentarer från ilskna användare som påpekar att stjärnan dels cyklar utan hjälm, dels utan att ha händerna på styret. Det är inte trafiksäkert, menar kritikerna.

"Det finns en oro"

Zlatan har dock annat att tänka på. Enligt italienska La Gazzetta dello Sport är Zlatan i själva verket riktigt orolig för sin framtid. Först var det tal om att hans knäskada skulle läka efter sex veckor, men det har framkommit skäl att fundera kring den prognosen.

Så här säger Jennifer Wegerup, SVT:s korrespondent i Italien, om läget.

– Både hos Milan-fansen och i klubben följer man spänt Zlatans rehabilitering. Enligt vissa av mina kontakter i Milano finns en oro för hur det går, det cirkulerar uppgifter om att det kan ta längre tid än man trott först. Vi lär veta mer snart, om det är så, säger Jennifer till SVT.

Annons