Suzanne Reuter – därför säger hon nej

Suzanne Reuter

Suzanne Reuter fattade beslutet innan hon tog rollen som Ica-Stina. Hon tänker inte backa från det.
Slå på ljud

Suzanne Reuter figurerade länge i diskussionerna om vem som skulle bli näste Ica-Stig.

Men det visade sig vara helt fel. Suzanne blev aldrig någon Ica-Stig. Hon kan numera titulera sig som Ica-Stina.

Suzanne Reuter är Ica-Stina

Suzanne Reuter som Ica-Stina

Suzanne Reuter är Ica-Stina!

"ICA-Stina är Stigs världsvana och självsäkra storasyster som, efter många års rundresande i världen, återvänder till butiken. Stina, som äger 51 procent av ICA-butiken, har mycket att säga till om som delägare och storasyster, något som kommer att märkas i kommande filmer från ICA", skriver Ica i ett pressutskick.

– Det är väldigt roligt att vara med om att introducera en ny karaktär i ICA-såpan, särskilt som det finns fler kvinnliga handlare idag. Så det här ser jag fram emot, säger Suzanne Reuter i ett uttalande.

Men vem är då Suzanne Reuter? Ja, ni behöver troligen inte bli påminda. De flesta minns henne från klassiker som Lorry, Reuter & Skoog, Cleo och Svensson, Svensson.

Privat föredrar Suzanne att hålla en låg profil. Hon bor i Ekerö utanför Stockholm, precis vid Mälaren. Där lever hon ett stilla lantliv.

– Jag rider och pratar häst, hund och livet med ridvänner. Umgås med barnbarnen. Gräver och odlar blommor och grönsaker. Vinterbadar och bastar. Går någon hundkurs, har Suzanne sagt i en intervju med DN.

LÄS MER: Mona Tumbas kärlekskamp: ”Jag förlät Sven för otroheten”

Därför tackar Suzanne Reuter nej

Suzanne har alltså aktivt hållit sig borta från vissa typer av tv-program, just för att värna om sin integritet.

– Att prata om jobbet är en sak, att prata om familj och privata händelser i livet är en helt annan, och det är inte längre intressant för mig. Varför skulle jag göra det? Vad vinner jag på det? Absolut ingenting. Så jag håller mig borta ifrån tv-program som ”Stjärnorna på slottet” och andra program där man sitter runt bord och pratar. Jag håller mig till att göra roller och då vill jag att publiken ska se rollen, inte störas av en massa tankar om privata Suzanne som kladdar ner det arbetet, har Suzanne sagt.

I intervjun med Dagens Nyheter berättar skådespelaren om sitt liv när hon inte står på scenen eller framför kameran.

LÄS MER: Avslöjar: Bråken och hemliga festerna i Antikrundan

LÄS MER: Coronakändisarna – skandalerna, attackerna och de som försvann

LÄS MER: Melania Trumps skilsmässoplan: Så mycket får hon