Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svenska Julia festar med världsstjärnan: ”Han verkar gilla svenska tjejer”

24 jul, 2023, 17:00 
Samuel Björn
Julia Franzén
Under Julia Frantzéns semester lyckades hon träffa på världsstjärnan - två gånger.
Annons
Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!Brand logo
Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!

Nu är det sommar och kändiseliten vallfärdar till diverse semesterorter världen över. Ett populärt ställe är St-Tropez, utposten på den franska rivieran lockar inte bara den kungliga familjen utan också några av världens största filmstjärnor, vilket svenska tv-personligheten Julia Franzén nyligen fick erfara.

Julia Franzén och Bingo Rimér
Julia Franzén är tillsammans med fotograf och tv-personligheten Bingo Rimér.

"Då vet man att man är på rätt ställe"

Julia Frantzén spenderar varje år sin semester på St-Tropez, under årets vistelse har hon hittills lyckats stött på ingen mindre än Leonardo DiCaprio - två gånger.

Annons

Detta berättar hon för sina följare på instagram, i en story berättar hon att hon hamnat på en fest med både den amerikanska skådespelaren och supermodellen Victoria Silverstedt.

En klubb som värnade om kändisarnas privatliv verkar det som då Julia berättar i videon att de var tvungna att tejpa för kamerorna på sina mobiltelefoner.

– Då vet man att man är på rätt ställe, säger hon i videon.

Men det var inte första gången hon stötte på Leo under sommaren. Hon berättar att hon även träffade honom i onsdags och säger i videon att "han är alltid överallt".

Aftonbladet rapporterar om att Julia pratat med väldsstjärnan och att hon i ett meddelande till tidningen skrivit att han var trevlig och att ”han verkar gilla svenska tjejer”.

Leonardo DiCaprio
Leonardi DiCaprio hade även familj och vänner med sig. Här håller han armen om mamma Irmelin Indenbirken.

Tillsammans med skådespelarvännen

Leo går inte runt ensam festandes på den franska rivieran. Page six har tidigare rapporterat att han vid sin sida har sin goda kompis, tillika skådespelarkollega Toby Maguire. Tidningen skriver att kompisparet fotograferats under förra fredagen då de solade på en båt tillsammans.

Annons
Leonardo DiCaprio och Toby Maguire
Här omgås vännerna på lyx-yachten.

Leonardo DiCaprio och Spiderman-skådespelaren har varit kompisar sedan de var små. Båda startade sina karriärer som barnskådespelare och hittade snabbt varandra.

Som unga vuxna kunde vännerna ofta ses festandes runt på New Yorks gator tillsammans med sitt grabbgäng sammansatt av tillika kända, snygga, unga kändisar.

Leonardo och Toby spelade tillsammans i sin första film This Boy's Life 1993. 20 år senare spelade de åter mot varandra i den väldigt populära filmen The Great Gatsby.

Annons