Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

SVT:s tystnad – så planerar de nya säsongen av På Spåret: "Kan vässa"

17 aug, 2022, 06:00 
AvIbraheem Alsalman
Nu har SVT kommit med ett besked om På Spåret.

Nu avslöjar projektledaren hur den nya säsongen kan komma att se ut.

Annons
5 skandaler i "På spåret"!Brand logo
5 skandaler i "På spåret"!

Sommaren är snart ett minne blott, och visst längtar man lite till den mysiga hösten och senare vintern med allt vad det innebar.

Ett tecken när det gäller vintern är all program som visas på tv - och såklart SVT:s långkörare och succéprogram På Spåret som sänds varje fredag. Programledarna är som vanligt folkkära Kristian Luuk med vapendragaren Fredrik Lindström.

Duon har genom åren imponerat stort med de allmänbildade - men också - väldigt svåra frågor.

Var är vi på väg? Ja, det är en bra fråga, Kristian och Fredrik!

Förra året var spänningen olidligt men till slut vann radioprofilen Cecilia Düringer, 42 och komikern och krönikören Jonatan Unge, 43. Bland de som deltog fanns många folkkära och populära profiler så som Carina Bergfeldt, Marcus Oscarsson, Hanna Hellquist och Cecilia Düringer.

SVT:s besked om nya säsongen av På Spåret

Nu vankas det en ny säsong och hemlighetsmakeriet är förstås väldigt stort. Svensk damtidning har varit i kontakt med SVT för att ställa ett par frågor om säsongen som kommer, och visst låter det spännande det de håller på där borta på Gärdet.

Annons

På Spåret handlar som bekant om svåra frågor där man ska klura ut var tåget är på väg. Man får all möjliga frågor, som kan handla om allt från politik till sport och matlagning. Verkligen en resa jorden runt!

SVT har genom åren varit väldigt hemlighetsfulla kring deras produktioner. Extra hemliga har de varit just kring populära På Spåret - programmet lockar miljontals tittar eftersom det har bästa sändningstid.

För Svensk damtidning berättar nu projektledaren Samuel Wiklund om planerna inför den nya, spännande, säsongen.

"Vi tittar ständigt på hur vi på bästa sätt kan vässa programmen och fylla dem med spännande och aktuellt innehåll", skriver han.

Wiklund berättar även om det kommer ske några förändringar:

"Vi har dock inga större formatförändringar planerade inför kommande säsong".

Vad som händer härnäst, och fram till programstart är oklart. SVT vill inte kommentera de nya deltagarna!

"Vi inte beredda att svara på riktigt än, men det kommer ett pressmeddelande om det när vi kan", avslutar Samuel Wiklund kryptiskt.

Annons