Tareq Taylor bryter samman under inspelningen i SVT – risken för julvärdskapet

När julvärden Tareq Taylor spelade in programmet för SVT bröt han plötligt ihop.

Slå på ljud

Tareq Taylor är en av Sveriges hetaste tv-profiler just nu. Genom olika program som Kockarnas kamp och Tareq Taylors matresa har han trollbundit hela svenska folket, och för sina insatser kammade han i år hem en kristall i kategorin "Årets tv-personlighet".

Och nu har han även fått det ärofyllda uppdraget att agera julvärd i SVT på julafton.

Men just nu är han högaktuell i SVT-programmet Bäst i köket, där han tillsammans med stjärnkocken Niklas Ekstedt och dessertmästaren My Feldt utgör juryn när familjer tävlar i matlagning.

Tareq Taylor tunga känslor under inspelningarna i SVT

Det har dock inte varit så lätt som det kanske sett ut i rutan, Tareq har nämligen behövt avbryta inspelningarna ett flertal gånger när känslorna tagit över.

– Vi fick ju bryta ibland för att Tareq grät så mycket. Men det var fint. Vi behöver också se fler män gråta, har My Feldt sagt till Expressen.

Under torsdagen sändes semifinalen av Bäst i köket, och den var inget undantag.

I samband med att det är nobel i dag skulle de tre återstående familjerna komponera en nobelmiddag. Och i slutet stod det klart att det var familjen Olsson, bestående av pappa Lennart och hans två söner Filip och Simon, som tvingades lämna tävlingen. Vilket fick Tareq att bryta ihop.

– Lennart, du är ett föredöme för pappor. Så öppet som du har visat hur mycket du älskar dina pojkar, det är... Jag klarar inte av att säga det, jag bryter samman varenda gång, säger Tareq och torkar sina tårar med en näsduk.

Julvärden Tareq Taylors tårar i direktsändning

– Det är verkligen så. Ni har berört oss riktigt riktigt djupt. Det är fantastiskt fint att se er tre tillsammans. Det är ett kök som kommer vara lite för tomt när vi går vidare i tävlingen, men ni är här inne, fortsätter han medan pekar mot sitt hjärta.

Tareq har upprepande gånger visat vilken känslomänniska han är, och han är även en riktig julälskare. Så hur hans julvärdskap ska gå återstår att se - blir det en julafton fylld av tårar eller lyckas han hålla sig samman måntro? Oavsett blir det nog en fin fin jul, i vanlig ordning!

Foto: TT

LÄS MER: Beslutet efter julvärdens avhopp – Tareq Taylor startar eget projekt

LÄS MER: Tareq Taylors lyckliga beslut efter skilsmässan – en skänk från ovan

LÄS MER: Tittarna avslöjar – stora missar i årets julkalender!