Tareq Taylors glädje! Hyllas efter beskedet med Sofia Ståhl: "Underbara ni"

27 feb, 2023, 07:30 

Nu har kändisparet tagit relationen till nästa steg!

Annons

Det var i fjol, precis när våren stod för dörren, som Tareq Taylor, 53 och Sofia Ståhl, 34 valde att bekräfta sin beryktade romans.

– Det är klart jag är kär, sa Tareq när han dök upp med sin nya kärlek.

Nu har det snart gått ett år sedan paret blev offentligt, och relationen tar stormsteg framåt.

Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Tareq Taylor om ålderskillnaden med Sofia Ståhl

Tareq Taylors liv har tagit sig en stor vändning de senaste två åren. Det var i september 2021 som han gick ut med att han och frun Kristina valt att gå skilda vägar efter 26 år som gifta.

Kristina Taylor och Tareq Taylor
Kristina och Tareq.

Han valde att inte tala särskilt mycket om uppbrottet med hänsyn till alla inblandade. Men kort därpå började romansrykten snurra, och den var fitness-profilen Sofia Ståhl eller "PT-Fia" som stod i fokus.

Annons

Paret träffades för första gången 2019 då de arbetade med en tv-produktion tillsammans, men gnistor slogs först senare. Att kärleken Sofia är 19 år yngre än Tareq är inget bekymmer.

– Det är ingenting som vi tänker på. Antingen så funkar det eller så funkar det inte. Åldern spelar ingen roll, har han sagt till Aftonbladet.

Tareq Taylor och Sofia Ståhl hyllas efter beskedet

Nej, åldern har onekligen visat sig inte vara ett hinder. Relationen går som på räls, och de får inte nog av varandra. Nu har paret beslutat att ta relationen till jobbet!

Tareq och Sofia meddelade tidigare att de kommer bege sig ut på en föreläsningsturné tillsammans med "Lämna disken, hångla istället". Den går av stapeln i höst, men nu kan Tareq dela med sig av ett glädjebesked: deras nya karriär som duo har officiellt inletts!

"Igår var det premiär för oss som föreläsar-duo! " Skriver paret i ett gemensamt inlägg. De har alltså smygstartat, och visst verkar de nöjda.

Annons

I kommentarsfältet samlas spända följare som ser framemot att se paret ute på vägarna i höst.

"Lycka till med er föreläsning ❤️" Skriver en följare.

"Underbara ni!😍Jag har bokat biljetter till Växjö-föreläsningen i höst." Hyllar en annan.

Foto: TT

Annons